به گزارش ایرنا، احمد مرادپور روز سه شنبه در نشست بررسی مشکلات کشت و صنعت با حضور مدیران دستگاه های اجرایی در محل معاونت عمرانی افزود: در صورت همکاری نهادهای مختلف و اجرای طرح های توسعه ای، امکان ایجاد یکهزار فرصت شغلی جدید در این مجتمع به وجود می آید.
وی اظهارداشت: حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در لرستان از اولویت های تیم مدیریتی است که در این راستا رفع مشکلات کشت و صنعت جهت استفاده بهینه از ظرفیت های موجود مورد توجه ویژه قرار دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی اسستانداری لرستان کشت و صنعت را ظرفیت بزرگی برای اقتصاد استان دانست و بیان کرد: احیای کامل این مجموعه تاثیر بسزایی در اشتغالزایی، تولید محصولات کشاورزی و دامی دارد.
مراد پوراضافه کرد: باید با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی طرح های نوین و درآمد زا در کشت و صنعت ایجاد و سایر قسمت ها از جمله تولیدات گلخانه ای تقویت شود.
وی ادامه داد: فعالیت های اقتصادی و صنعتی در لرستان به دلیل دسترسی ترانزیتی، واقع شدن در کریدورهای اصلی کشور، وجود راه آهن، نیروی انسانی و آب و هوای چهارفصل نسبت به سایر مناطق راحت تر است.
مجتمع کشت و صنعت لرستان سال 95 با سرمایه گذاری اولیه 200میلیون دلاری بخش خصوصی پس از حدود 2 دهه تعطیلی و مصادره توسط بانک، احیا و راه اندازی شده است.
این واحد در سال 1354 در حومه جنوبی خرم آباد با هدف پرورش دام و طیور تاسیس شد، این مجتمع دارای 250 سوله نگهداری دام و طیور است که هر سوله یک هزار راس دام در آن نگهداری می شد، به طوریکه سالانه 250هزار راس دام و طیور در آن پروار می شد.
23 سیلوی فلزی 2 هزار تنی، چهار دستگاه انبار فلزی، چهار کارخانه خوراک دام و 66 استخر پرورش ماهی سردابی و گرم آبی از دیگر داشته های این مجتمع تولیدی است که ظرفیت اشتغالزایی یکهزارو 500 نفر به صورت مستقیم را دارد.
تا پیش از سال 66، صادرات این مجتمع به کشورهای حوزه خلیج فارس انجام می شد، همچنین علاوه بر تهیه گوشت قرمز و سفید چندین کارخانه کالباس و سوسیس در ردیف فرآورده های دامی، در این مجتمع احداث شد که با تعطیلی مجتمع، این کارخانجات نیز به خارج از محدوده استان منتقل شدند.
با تمامی این ظرفیت ها، مجتمع عظیم کشت و صنعت لرستان در سال 1383 بنا بر تصمیم دولتمردان به بخش خصوصی واگذار شد تا بدین وسیله شاید بتوان شاهد پیشرفت چشمگیر و توسعه بیشتر این مجموعه باشیم.
اما بعد از این تصمیم گیری، کارگران اخراج شدند به این امید که بعد از واگذاری به بخش خصوصی و راه انداری، دوباره دعوت به کار شوند که به دلیل ناکارآمدی مالکان بخش خصوصی این مجتمع، نه تنها کارگران اخراج شده جذب نشدند، بلکه هیچ نیروی کار جدیدی هم استخدام نشد و درنهایت ماشین آلات، ابزار کار، سوله ها و برخی از تجهیزات و موجودی های منقول و غیرمنقول هم توسط مالکان خصوصی فروخته شد.
با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، رایزنی برای جذب سرمایه گذاری خارجی موفق و عملیات احیا و راه اندازی مجدد این شرکت انجام شد.
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.