در این مطلب می خوانیم: شاخص های خشکسالی میزان بارش از سال 81 تاکنون همواره منفی بوده که این میزان در سال 96 به شدیدترین حالت خود رسیده و این نشان از آن دارد که خشکسالی و بحران کمبود آب در ایران از مرز هشدار گذشته است.
این هفته نامه افزوده است: همه خشکسالی سال زراعی 87-86 با کاهش 41 درصدی بارندگی در فلات ایران را به یاد دارند که به عنوان یکی از سخت ترین خشکسالی های ایران به ثبت رسید، اما به گفته رئیس هواشناسی کشور ایران در سال جاری، یکی از کم سابقه ترین خشکسالی های فلات ایران را تجربه می کند، تجربه ای که شاید سخت تر از سال 86 باشد.
پروژه چهل سال باز به در بسته خورد عنوان مطلب دیگری از این هفته نامه است که در آن به مخالفت اعضای شورای اسلامی شهر قزوین با طرح پیشنهادی شورای عالی معماری و شهرسازی درباره خیابان شهید انصاری شرقی پرداخته است.
این نشریه همچنین در مطلب دیگری با تیتر البرز از برزخ درآمد به انتصاب رضا گروسی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان البرز و انتظار مهره های استاندار برای چینش در پست های مدیریتی اشاره کرده است.
هفته نامه فروردین امروز تیتر اول خود را نیز به این سوال اختصاص داده که با فیلتر تلگرام سرنوشت 600 شبکه اجتماعی قزوین چه می شود؟
هفته نامه فروردین امروز، نشریه اصلاح طلب استان قزوین است که به مدیرمسئولی امیر رجبی منتشر می شود.
7388/8054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.