جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

استاندار قزوین از شرکت لوازم خانگی پارس بازدید کرد

کد خبر: ۱۳۴۳۳۵۶
استاندار قزوین از شرکت لوازم خانگی پارس بازدید کرد

استاندار قزوین در این بازدید از خط تولید این شرکت دیدن کرد و در جریان مشکلات و معضلات آن قرار گرفت.

شرکت کارخانجات لوازم خانگی پارس اکنون با بیش از نیم قرن فعالیت در زمینه تولید لوازم خانگی از جمله ماشین لباسشویی، یخچال و فریزر خانگی، جارو برقی و کولر فعالیت دارد.

این شرکت با ظرفیت اسمی تولید یک میلیون و ۵۶ هزار دستگاه در سال هم اینک ۵۵۰ نفر اشتغالزایی کرده است.

استاندار قزوین در این بازدید گفت: استان قزوین ظرفیت زیادی در تولید لوازم خانگی دارد و امیدواریم بتوانیم استان را به قطب تولید لوازم خانگی تبدیل کنیم.

جمالی پور اضافه کرد: متاسفانه این شرکت به دلیل سوء مدیریت طی سال‌های گذشته چندین خط تولید خود را از دست داد و هم اینک تنها خطوط تولید کولر، لباسشویی، یخچال و جاروبرقی آن فعال است.

وی افزود: تولیدکنندگان در این شرایط، مجاهدان عرصه تولید هستند و باید تمامی دستگاه‌ها همراهی و همکاری لازم را با آنها برای رونق تولید داشته باشند.

استاندار قزوین در ادامه از شرکت مهرام تولید کننده انواع سس و بسته بندی مواد غذایی بازدید کرد.

این شرکت با ۵۹۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش برای ۳۵۰ نفر اشتغالزایی کرده و ۱۳۳ هزار و ۵۶۷ تن تولید در سال دارد.

استان قزوین سه هزار واحد تولیدی و ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی دارد.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما