جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

استقبال بی نظیر مردم از سردار سلیمانی در تاریخ ثبت شد

کد خبر: ۱۳۲۵۷۸۶
استقبال بی نظیر مردم از سردار سلیمانی در تاریخ ثبت شد

حجت‌الاسلام ابوالفضل صابری اراکی روز سه‌شنبه در مراسم شهادت سردار قاسم سلیمانی در مسجد امام خمینی (ره) قزوین افزود: سردار قاسم سلیمانی ۴۱ سال درحال جهاد و مبارزه با دشمنان نظام و انقلاب بود تا اینکه ولایت مداری او چنان مهری در دل محبان او انداخت که در مراسم تشییع او شاهد حضور میلیون ها نفر بودیم.

صابری اراکی تصریح کرد: مجلس باید انقلابی باشد و روی کرسی‌های مجلس حاج قاسم سلیمانی ها قرار گیرند تا دشمن هرگز جرات نگاه چپ به ایران و منطقه نداشته باشد.

این استاد حوزه در ادامه صحبت.های خویش به ساده زیستی سردار شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: حاج قاسم گزینه مقابل برجام از سوی خدا به ملت ایران بود و ایشان همواره با روحیه پاسداری و بسیجی به عنوان یک قهرمان ملی و فارغ از جناحی گری به مردم خدمت کرد.

صابری اراکی تصریح کرد: در وصیت ایشان آمده بود که نه گنبدی و نه بارگاهی برای من ساخته شود و روی قبر من به جز سرباز ولایت، از هیچ عناوین و القابی استفاده نشود که نشان از بزرگمردی ایشان است.

این سخنران سپس اظهار داشت: تمام مسوولان نظام و سران سه قوا حین عرض تسلیت به خانواده شهید سلیمانی از نزدیک دیدند که حاج قاسم ولنجک و نیاوران نشین نبود و در خانه با یک موکت از میهمانان پذیرایی می‌کرد.

صابری اراکی با بیان اینکه شهادت دلیل رستگاری است، گفت: دشمن هرگز تفاوت بین واژه کشتن و شهادت را نمی‌فهمد و امروز ایران و جبهه مقاومت داغدیده از این مصیبت به همه دشمنان ثابت خواهند کرد که حاج قاسم در کوچه‌ها و پس‌کوچه‌های ایران و منطقه همچنان زنده است.

وی خاطرنشان کرد: ترامپ قمارباز، کثیف، رذل، خائن و دیوانه می‌گوید که سردار قاسم سلیمانی را کشتیم، رسانه‌های معاند وضد انقلاب نیز از واژه کشته شدن سردار قاسم سلیمانی استفاده می‌کنند، درحالی که سردار قاسم سلیمانی به پاداشی بزرگ و عشقی که در آرزویش بود، یعنی شهادت نائل شد..

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما