هادی خانیکی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به جماران گفت: در لحظه‌ای قرار گرفتیم که بله، عامل اصلی‌اش این بوده که به‌صورت ناگهانی در معرض هجومی قرار گرفتند، مسیر هجوم را فهمیدند، هدف هجوم را فهمیدند؛ هدف این هجوم، وطنشان است، کشورشان است.

 هادی خانیکی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به جماران گفت: تغییراتی در جامعه رخ داده و اگر بخواهیم این تغییرات را خلاصه کنیم همۀ این‌ها نشان می‌داد که سرمایۀ اجتماعی در ایران مسیر تنزل را طی کرده، همبستگی اجتماعی کمتر شده، مشارکت اجتماعی و به‌تبع آن مشارکت سیاسی کاهش یافته، امید به آینده کمتر شده است.

حال در لحظه‌ای قرار گرفتیم که بله، عامل اصلی‌اش این بوده که به‌صورت ناگهانی در معرض هجومی قرار گرفتند، مسیر هجوم را فهمیدند، هدف هجوم را فهمیدند؛ هدف این هجوم، وطنشان است، کشورشان است.

انتقادات، نارضایتی‌ها، رنجیدگی‌ها و گله‌ها برای بعد است؛ یعنی می‌گویند این خانه یک مسئله است و اینکه از نحوۀ ادارۀ خانه راضی هستیم یا نه و خودمان در این خانه چگونه زندگی می‌کنیم، یک مسئلۀ دیگر است.

حجم ویدیو: 9.15M | مدت زمان ویدیو: 00:03:03
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.