در بخش داستانی، فیلم " گلدانهای زمستانی " ساخته " آیدا پناهنده " حائز کسب رتبه "اول" گردید و "مادرم ایران" اثر "امیرحسین کیانی" رتبه "دوم" و فیلم "عروسک" اثر آقای "محمدرضا رحمانی" رتبه "سوم" را کسب نمودند.در بخش مستند نیز هیأت داوران از مجموعه آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، فیلم "ترانه اندوهگین کوهستان" به کارگردانی آقای "حامد خسروی" را به دلیل نگاهی جدی و گاهی بی رحمانه اما نهایتاً تاثیر گذار و سینمایی به بخشی از باقی مانده آدم های جنگ و یادآوری استمرار رنج آنها تا امروز و آینده شاید، حائز رتبه "اول" بخش مستند دانست.هیأت داوران در این بخش فیلم "عکس برابر اصل " اثر آقای " مهرداد غفارزاده" را به خاطر پرداختی گزارش گونه از راویان صادق روزهای جنگ و انقلاب، چهره های سرشناسِ عکاسان خبری و مروری بر خاطرات آنها با لحن مناسب تصویری و فیلم "گل هفده بهار" اثر آقای "محمود ناظری" را به دلیل نگاه ویژه کارگردان به تلاش های صمیمانه جوانانی از نسل امروز با عنوان شخصیت پژوه، که به سراغ رشادت ها، قهرمانی ها و ایمان سرشار جوانان سال های قبل می روند و ایثارگری های آنها را ثبت و ضبط می کنند، شایسته تقدیر دانسته و دیپلم افتخار جشنواره را به این دو اهدا نمود.

ششمین دوره جشنواره آئینه و آفتاب جمعه سوم دی ماه در تالار سوره حوزه هنری با پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی یادگار گرانقدر حضرت امام(س) به کار خود پایان داد.

مراسم اختتامیه ششمین دوره جشنواره آئینه و آفتاب جمعه سوم دی ماه طی آئینی از ساعت 18 در تالار سوره حوزه هنری با اهدای جوایز به برگزیدگان برگزار شد. رسول صدرعاملی به نمایندگی از هیات داوران بخش فیلم به ایراد سخنرانی پرداخت و جابر قاسمعلی نیز به نمایندگی از هیأت داوران بخش فیلم نامه بیانیه هیأت داوران را قرائت کرد.

پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی توسط دکتر مقدم معاون امور بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) قرائت گردید. در بخش داستانی، فیلم " گلدانهای زمستانی " ساخته " آیدا پناهنده " حائز کسب رتبه "اول" شد و "مادرم ایران" اثر "امیرحسین کیانی" رتبه "دوم" و فیلم "عروسک" اثر آقای "محمدرضا رحمانی" رتبه "سوم" را کسب کردند.

در بخش فیلم داستانی از مجموعه آثار رسیده به دبیرخانه، فیلم " گلدانهای زمستانی " ساخته خانم "آیدا پناهنده" به خاطر پلان بندی ها و پرداختی هوشمندانه از جزئیات برای تاثیر گذاری هر چه بیشتر بر مخاطب در ضمن برشی سینمایی از تلاش های انقلابیون، حائز کسب رتبه "اول" شد. همچنین هیأت داوران جشنواره به واسطه نوآوری و خلاقیت در ایده پردازی با استفاده دراماتیک و تاثیرگذار از تصویر و صدا و به ویژه صدا، جایزه رتبه "دوم" بخش داستانی را به فیلم "مادرم ایران" اثر آقای "امیرحسین کیانی" اهدا نمود. جایزه رتبه "سوم" بخش داستانی نیز به خاطر پرداختن به رابطه عاطفی میان مادر و کودک و استفاده مناسب از رنگ و تصویر، به فیلم "عروسک" اثر آقای "محمدرضا رحمانی" اختصاص یافت.

در بخش مستند نیز هیأت داوران از مجموعه آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، فیلم "ترانه اندوهگین کوهستان" به کارگردانی آقای "حامد خسروی" را به دلیل نگاهی جدی و گاهی بی رحمانه اما نهایتاً تاثیر گذار و سینمایی به بخشی از باقی مانده آدم های جنگ و یادآوری استمرار رنج آنها تا امروز و آینده شاید، حائز رتبه "اول" بخش مستند دانست.

برای کسب رتبه "دوم" بخش مستند نیز به واسطه دست یافتن به ساختاری سینمایی با استفاده مناسب از هنر عکاسی و عکس هایی از مردم و انقلاب و جنگ و همچنین ایجاد اثری موجز و تاثیرگذار، فیلم "مسیر سرد خون" ساخته آقای "امیر مهران" شایسته دانسته شد؛ همچنین به خاطر پرداختی به روز و هنرمندانه برای نشان دادن شعار ها و نقاشی های دیواری دوران پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، زمانی که دیوارهای شهرمان همچون یک رسانه برای اطلاع رسانی مردم بودند، جایزه رتبه "سوم" بخش مستند به فیلم "دیوار" اثر سرکار خانم "الهام حسین زاده" اهدا گردید.

هیأت داوران در این بخش فیلم "عکس برابر اصل " اثر آقای " مهرداد غفارزاده" را به خاطر پرداختی گزارش گونه از راویان صادق روزهای جنگ و انقلاب، چهره های سرشناسِ عکاسان خبری و مروری بر خاطرات آنها با لحن مناسب تصویری و فیلم "گل هفده بهار" اثر آقای "محمود ناظری" را به دلیل نگاه ویژه کارگردان به تلاش های صمیمانه جوانانی از نسل امروز با عنوان شخصیت پژوه، که به سراغ رشادت ها، قهرمانی ها و ایمان سرشار جوانان سال های قبل می روند و ایثارگری های آنها را ثبت و ضبط می کنند، شایسته تقدیر دانسته و دیپلم افتخار جشنواره را به این دو اهدا نمود.

در بخش ویژه با موضوع جایگاه زن در جامعه از دیدگاه امام خمینی نیز هیأت داوران جشنواره، به واسطه داشتن نگاهی سینمایی و پر احساس به نقش مادر و ارائه ترجمان تصویری مناسب از تِم انتظار در روزهای پر فراز و نشیب انقلاب و جنگ، لوح افتخار و تندیس جشنواره به علاوه جایزه را برای کسب رتبه "اول" بخش ویژه به فیلم " در بهشت قدم بردار " اثر سرکار خانم " عاطفه خادم الرضا"اهدا کرد؛ همچنین رتبه "دوم" بخش ویژه نیز به دلیل نگاهی سینمایی به مادر و نقش او در روند و ادامه روزهای انقلاب، به فیلم " آقا محمد حسین " اثر آقای " بنیامین اثباتی" اختصاص یافت. فیلم " همه چیز یک خیال بود " اثر سرکار خانم " اکرم خوشوقت" نیز به خاطر نگاهی سرشار از احساس برای القای حس انتظار، حائز کسب رتبه "سوم" بخش ویژه گردید.

هیأت داوران جشنواره در این بخش به واسطه استفاده به جا و مناسب از ابزار تصویر و بیان سینمایی از رابطه مادر و فرزند از دست رفته اش، فیلم " همه آن سال ها " اثر آقای "بهزاد رسول زاده" را شایسته تقدیر دانسته و دیپلم افتخار و جایزه جشنواره را به ایشان اهدا نمود.

جابر قاسمعلی رئیس کانون فیلمنامه نویسان سینما به نمایندگی از هیأت داوران در بخش فیلمنامه بیانیه آنان را قرائت نمود و در ادامه منتخبان این بخش معرفی شدند. هیأت داوران بخش فیلم نامه به واسطه طراحی متفاوت داستان، فضاسازی بدیع و داشتن لحن مناسب، فیلم نامه "مردی که تکه تکه تکثیر می شود" نوشته آقای "محمد صفری" را حائز رتبه "اول" و به دلیل ترسیم مناسبات قابل قبول روستایی در سال های آغازین انقلاب و تأثیر جریان انقلاب بر مردم، فیلم نامه "آواز خورشید" نوشته آقای "مهراب اکبری" را حائز رتبه "دوم" و به واسطه طراحی یک فیلمنامه پلیسیِ بومی و جذاب، فیلم نامه "سپیده دم" نوشته آقای "یاسر خمسی" را حائز رتبه "سوم" دانست؛ همچنین هیأت داوران بخش فیلمنامه در بخش ویژه با موضوع جایگاه زن در جامعه از دیدگاه امام خمینی فیلمنامه در خوری را نیافت اما فیلم نامه "جاری در زمان" نوشته سرکار خانم "زهرا موسوی" را به واسطه لحن کودکانه و معصومانه داستان، فیلم نامه "برسد به دستِ..." نوشته سرکار خانم "زهره شعبانی"را به دلیل انعکاس صمیمانه ارتباط یک رزمنده و یک کودک، همچنین فیلم نامه "ماه زده" نوشته سرکار خانم "شیرین بدرلو" و آقای "مصطفی حیدری" را به دلیل تآکید بر نگاهی معنا گرایانه که منجر به کشف حقیقتی پنهان می شود و در زمینه تحقیق برای نگارش فیلم نامه، طرح فیلم نامه "دسیسه" نوشته آقای رضا محمدی را به واسطه توجه و دقت نظر در گردآوری مواد تحقیق، جهت خلق یک فیلم نامه سینمایی متکی بر واقعیت، قابل تقدیر دانسته و دیپلم افتخار جشنواره را به ایشان اهدا نمود.

اجرای مراسم اختتامیه جشنواره را عبدالجبار کاکایی شاعر و ترانه سرای مطرح کشورمان بر عهده داشت و نیما مسیحا خواننده پاپ نیز در میان مراسم به اجرای برنامه پرداخت. در پایان مراسم اختتامیه فیلم گلدان های زمستانی اثر آیدا پناهنده به عنوان فیلم برگزیده هیأت داوران به نمایش درآمد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.