یادداشت پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

یادداشت؛

پیام تبریک متفاوت

معمولا در روز خبرنگار افراد بسیاری از روابط عمومی ها تا شخصیت های سیاسی و... به خبرنگاران پیام تبریک ارسال می کنند اما در میان پیام‌ها و تبریک‌هایی که به مناسبت روز خبرنگار دریافت شد، یک پیام متفاوت بود؛ پیام تبریک آیت‌الله العظمی محمدباقر فاضلی بهسودی از مراجع تقلید اهل افغانستان، به خبرنگار حوزه روحانیت سایت جماران آقای حسینی درود!

آقای حسینی درود دیشب به من اطلاع داد که آیت الله بهسودی در تماسی تلفنی گفته است؛

«فردا روز خبرنگارِ است، به‌شما تبریک عرض می‌کنم که هم‌چنان باعشق و نشاط و انگیزه، خوش ذوق، عمیق، تاثیر‌گذار، فراجناحی، فراملی، حتی در شرایط نفس‌گیر، گوش و چشم و زبان جامعه مخصوصا حوزویان هستید.

سلام بنده را به‌همکاران و دوستان عزیزتان در خبرگزاری جماران برسانید و از طرف بنده از ایشان به‌خاطر همه تلاش‌ها و زحمات ارزشمندشان مخصوصا در این شرایط سخت، تشکر کنید»

شاید در نگاه اول، این فقط یک پیام تبریک ساده به مناسبت روز خبرنگار باشد؛ اما برای من، این تماس تلفنی چیزی فراتر از یک تبریک بود، نشانه دیگری که بین این دو ملت هیچ مرزی وجود ندارد. 

۱۷ مرداد ۱۳۷۷ شهید صارمی خبرنگاری ایرانی که برای پوشش اخبار مظلومیت مردم افغانستان به این کشور سفر کرده در مزارشریف توسط طالبان شهید می شود، ۲۸ سال بعد یکی از علمای برجسته افغانستان که سال ها با اندیشه افراط گرایی مبارزه کرده است، روزخبرنگار را به خبرنگاران ایرانی تبریک و تهنیت می گوید.

این تماس برای من، بیش از آنکه یک پیام تبریک باشد، نشانه‌ای از همان صفا، تواضع و صمیمیتی بود که در فرهنگ مشترک ما ایرانیان و مردم افغانستان ریشه‌ای عمیق دارد.

ایران و افغانستان فقط دو همسایه در نقشه جغرافیا نیستند. میان مردم دو سرزمین، پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی، زبانی و دینی وجود دارد؛ پیوندهایی که قرن‌ها پیش از شکل‌گیری مرزهای سیاسی امروز شکل گرفته‌اند و همچنان ادامه دارند.

جامعه مهاجران افغانستانی در ایران نیز بخشی از همین پیوند انسانی و فرهنگی است. سال‌ها زندگی مشترک، همسایگی، تحصیل، کار، رفت‌وآمد و زیست در کنار یکدیگر، اشتراکات فراوانی میان دو ملت پدید آورده است؛ اشتراکاتی که گاه در یک گفت‌وگوی ساده، یک شعر، یک واژه، یک خاطره و یا حتی یک تماس تلفنی، خود را نشان می‌دهد.

شاید به همین دلیل بود که آن تماس تلفنی برای من این‌قدر دلنشین شد؛ زیرا صدایی از افغانستان، در روز خبرنگار، به یک خبرنگار ایرانی و همکارانش در جماران زنگ زد و با چند جمله ساده، یادآوری کرد که میان دل‌های مردم دو کشور، مرزها همیشه آن‌قدرها هم پررنگ نیستند.

از حضرت آیت‌الله العظمی محمدباقر فاضلی بهسودی برای این محبت و بزرگواری صمیمانه سپاسگزارم و این پیام را به نمایندگی از همکارانم در جماران، ارج می‌نهم و پاس می‌دارم.

روز خبرنگار بر همه خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و اهالی رسانه، در ایران و افغانستان، مبارک باد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.