در اولین بخش از این مجموعه، شش اثر شاخص از هنرمندان مشهور پاپ آرت همچون رابرت ایندیانا، جیمز ذوزنکوییست و روی لیختن اشتاین به نمایش درمی‌آید. این آثار واکنش‌های هنرمندان به جنگ‌ها و بحران‌های جهانی را از زاویه هنر به تصویر می‌کشند و بازدیدکنندگان را به دنیای تفکر، مقاومت و بازاندیشی در بحران‌های جهانی دعوت می‌کنند.

تهران، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ – موزه هنرهای معاصر تهران به مناسبت آغاز فعالیت‌های سال جدید، مجموعه‌ای ویژه با عنوان «هنر و جنگ» را در آستانه نزدیکی به روز جهانی موزه به نمایش می‌گذارد. این رویداد که از یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ آغاز می‌شود، به بررسی تأثیر جنگ‌ها و بحران‌های معاصر بر هنر و هنرمندان جهانی می‌پردازد.

به گزارش جماران، در اولین بخش از این مجموعه، شش اثر شاخص از هنرمندان مشهور پاپ آرت همچون رابرت ایندیانا، جیمز ذوزنکوییست و روی لیختن اشتاین به نمایش درمی‌آید. این آثار واکنش‌های هنرمندان به جنگ‌ها و بحران‌های جهانی را از زاویه هنر به تصویر می‌کشند و بازدیدکنندگان را به دنیای تفکر، مقاومت و بازاندیشی در بحران‌های جهانی دعوت می‌کنند.

مجموعه «هنر و جنگ» که در گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش گذاشته خواهد شد، فرصتی منحصر به فرد برای بازخوانی و تحلیل تأثیر جنگ‌های معاصر بر شکل‌گیری مکاتب هنری مختلف فراهم می‌آورد. موزه قصد دارد به تدریج آثار بیشتری از این دست را در اختیار مخاطبان قرار دهد تا آن‌ها بتوانند در هر بازدید، نگاه عمیق‌تری به تأثیرات هنر در مواجهه با بحران‌های تاریخی و معاصر پیدا کنند.

 

رونمایی موزه هنرهای معاصر تهران از مجموعه رویداد «هنر و جنگ» به پیشواز روز جهانی موزه (2)

 

جزئیات بازدید:

عنوان رویداد: هنر و جنگ به روایت گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران

آغاز نمایش: از یکشنبه ۱۳ اردیبهشت تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵

ساعات بازدید: همه روزه (به جز تعطیلات رسمی) از ساعت ۱۰ تا ۱۷

مکان: تهران، خیابان کارگر شمالی، جنب پارک لاله، موزه هنرهای معاصر تهران، سرسرای موزه

این فرصت بی‌نظیر را از دست ندهید و به موزه هنرهای معاصر تهران بیایید تا تاریخ هنر را از منظر جنگ و بحران‌ها تجربه کنید

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.