حجت‌الاسلام والمسلمین محمد اشرفی اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار جماران از تخریب کامل بیت شهید آیت‌الله اشرفی اصفهانی در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار جماران، به‌دنبال حملات دو روز پیش  دشمن آمریکایی-صهیونیستی در شهر کرمانشاه، بیت تاریخی چهارمین شهید محراب، آیت‌الله اشرفی اصفهانی به‌طور کامل تخریب شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد اشرفی اصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار جماران از تخریب کامل بیت شهید آیت‌الله اشرفی اصفهانی در کرمانشاه خبر داد و گفت: دشمن که این‌روزها در ایران به هیچ‌کس و هیچ‌کجا، حتی کودکان و تاسیسات زیربنایی رحم نمی‌کند با بمباران خانه تاریخی چهارمین شهید محراب، شهید آیت‌الله اشرفی نشان داد که نه‌تنها از مردم و رزمندگان ما هراس دارد که از نام بزرگان و شهدایی چون شهدای محراب می‌‌هراسد.

وی با اشاره به‌نقش تاریخی این خانه در  مبارزات قبل و بعد از انقلاب و از محوریت آن در رفت و آمد همه بزرگان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی و طراحی برخی عملیات‌ها از و برخی تصمیم‌گیری‌ها در این خانه سخن گفت.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین اشرفی اصفهانی گفت: منزل مذکور سال‌ها پیش در اختیار میراث‌فرهنگی قرار گرفته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.