انتشار تازه‌ترین قسمت از زن به روایت صد زن در گفت‌وگو با آزیتا لاچینی و روایت او از مستاجر بودنش در ۸۸ سالگی همدلی دیگر بازیگران را برانگیخت.

به گزارش جماران، انتشار تازه‌ترین قسمت از زن به روایت صد زن، در گفت‌وگو با آزیتا لاچینی واکنش‌هایی را در میان هنرمندان برانگیخته است. او در بخشی از گفت‌وگو از مستاجربودنش در ۸۸ سالگی می‌گوید. ازجمله کسانی که نسبت به این موضوع واکنش نشان داده‌اند، سیما تیرانداز است. او در استوری اینستاگرامش نوشت: «وضعیت تلخ آزیتا لاچینی؛ در ۸۸سالگی مستاجرم... دو همسر و فرزندانم را از دست دادم. قابل توجه اون‌هایی که می‌گن هنرمندان پول پارو می‌کنن... خانم لاچینی عزیز که باهاشون همه خاطره داریم.» 

واکنش هنرمندان به وضعیت وخیم بانوی خاطره‌ساز سینما

همچنین روزبه حصاری استوری گذاشت: «این دنیا دو زار نمی‌ارزه، آقایون روسا هر وقت عکسای پادگاریتون با هنرمندا تموم شد به فکر موسپیدان این عرصه و دیار هم باشید. جوونا رو که ول کردید.

واکنش هنرمندان به وضعیت وخیم بانوی خاطره‌ساز سینما

امیرحسین رستمی هم خطاب به مریم نوابی‌نژاد، تهیه‌کننده و کارگردان زن به روایت صد زن، نوشت: «مریم عزیز سپاس که باز شما حواستون هست.» 

 

واکنش هنرمندان به وضعیت وخیم بانوی خاطره‌ساز سینما

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.