به گزارش دریافتی دوشنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، یدالله رحمانی در نخستین جلسه شورای عشایری فارس در سال 97 در شیراز افزود: به همین منظور سه اکیپ مدیریت کوچ در اداره کل امور عشایر و 10 اکیپ مدیریت کوچ در سطح شهرستان ها تشکیل شده است.
وی، بیشترین جمعیت عشایر کشور را متعلق به استان فارس دانست و ادامه داد: طرح ارائه خدمات پشتیبانی به کوچنده ها و همچنین خدمات حین کوچ به عشایر مانند آبرسانی سیار، تامین آبشخور سیار و پر کردن آب انبارهای موجود در مسیر کوچ و اطراقگاه ها، تامین ارزاق عمومی مورد نیاز عشایر از جمله آرد و تامین علوفه مورد نیاز دام عشایر هم اینک در دست اقدام است.
رحمانی گفت: تمام دستگاه های اجرایی ذی ربط موظفند در تنظیم بودجه سنواتی و تدوین اهداف کمی برنامه های کوتاه مدت و میان مدت با اختصاص اعتبارات متناسب با جمعیت عشایری نسبت به انجام وظایف مربوط به حوزه فعالیت خود در مقابل مناطق عشایری اقدام کنند.
معاون استانداری فارس افزود: همچنین بر اساس طرح ویژه ارایه خدمات فرهنگی و مذهبی به جامعه عشایری مصوب هیات وزیران، 18 دستگاه اجرایی موظفند که به جامعه عشایری خدمات رسانی کنند و هر دستگاه با توجه به توانایی درون سازمانی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی درباره چالش های بخش فرهنگی عشایری گفت: مشخص نبودن متولی فرهنگی عشایر، تخصیص نیافتن اعتبارات فرهنگی برای جامعه عشایری و انسجام نداشتن تشکل های فرهنگی در حوزه عشایر از مهمترین چالش های بخش فرهنگی است که با مکاتبات و پیگیری لازم باید این چالش ها برطرف شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس، با اشاره به نامگذاری سال 97 به نام حمایت از کالای ایرانی بیان کرد: ارایه خدمات مناسب به منظور بهبود و توسعه وضعیت اجتماعی و اقتصادی و تولیدات عشایر از اهداف مهم دستگاه های اجرایی دولتی، عمومی و بخش خصوصی است و حمایت از تولیدات عشایر مصداق عینی حمایت از تولید کالای ایرانی است.
6122 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.