به گزارش ایرنا رحمدل بامری روز پنجشنبه در نشست فرعی مبارزه با مواد مخدر خاش اظهار داشت: 227 تن انواع مواد مخدر پارسال در سیستان و بلوچستان کشف شده است.
وی از تلاش ها و اقدامات اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر خاش و فعالیت های به روز و کارآمد این شورا قدردانی کرد و گفت: این شهرستان در مبحث برگزاری نشست، اجرا و پیگیری مصوبات، اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی پیشتاز بوده و عملکرد موثری داشته است.
مدیرعامل سابق ستاد دیه سیستان و بلوچستان ادامه داد: 6 کمیته مقابله، حقوقی، پیشگیری و فرهنگی، جلب مشارکت های مردمی، درمان و شناسایی اموال در ستاد استانی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان فعال شده اند که این کمیته ها در شهرستان ها نیز فعالیت خواهند داشت.
وی اهمیت تشکیل کار گروه برای برآورد آماری واقعی از معتادان، شناسایی و ساماندهی مراکز غیرمجاز ترک اعتیاد، تشکیل کمیته های تخصصی مبارزه با مواد مخدر، تشکیل کمیته های شهرستانی، اطلاع رسانی و گسترده کردن آموزش ها، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، ایجاد سمن ها و بالابردن مشارکت های اجتماعی، اجرای برنامه‌های پوشش اوقات فراغت و استفاده از ظرفیت و توان اقشار جامعه را متذکر شد.
بامری بیان کرد: در سالهای اخیر 315 مرکز کاهش آسیب مانند دی آی سی، ام ام تی، کودکان و غیره در سیستان و بلوچستان ایجاد شده است.
فرماندار شهرستان خاش نیز در این نشست گفت: اعتیاد و معضل مواد مخدر یکی از آسیب های مهمی است که در سطح کلان کشور مطرح است.
حمیدالدین یوسفی بر شفاف سازی اعتبارات و وظایف دستگاههای اجرایی در مبحث مقابله با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
وی بیان کرد: تلاش برای کاهش آسیب ها و مدیریت بحران از وظایف مهم مدیران و اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
فرماندار سابق سرباز اظهار داشت: مقابله کمی و کیفی با معضلات و تلاش شبانه روزی برای رفع دغدغه‌های مردم با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان و همجواری با 2 کشور بحران زا و تلاش های دشمنان باید بیش از پیش با حساسیت دنبال شود.
وی با اشاره به اینکه یکسان سازی آمار باید در اولویت کاری مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر باشد، ادامه داد: اجرای برنامه های اجتماع محور و بهره گرفتن از ظرفیت های جامعه باید مورد توجه مسئولان باشد.
یوسفی با مهم برشمردن مهارت آموزی و ایجاد اشتغال برای بهبود یافتگان گفت: تشکیل مجمع خیران صیانت از حریم خانواده و پیشگیری از اعتیاد در خاش نیز باید مورد توجه باشد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خاش نیز بیان کرد: سال گذشته 8 تن و 880 کیلوگرم انواع مواد مخدر در این شهرستان کشف شده است.
عید محمد قلندرزهی اظهار داشت: بر حسب برخی آمارهای گرفته شده حدود سه هزار فرد معتاد در خاش وجود دارد که این امر در کنار پایین آمدن سن اعتیاد و گرایش به مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی نگران کننده است.
ادریس تمندانی رئیس بهزیستی خاش نیز با اشاره به اینکه فعالیت ها در حوزه خدمات این نهاد اجتماع محور است گفت: در 20 نقطه شهری و روستایی حدود 2 هزار و 300 نفر در حوزه مقابله با اعتیاد و آسیب های اجتماعی پارسال آموزش های لازم را در این شهرستان فرا گرفتند.
به گزارش ایرنا شهردار خاش، مدیران ادارات آموزش و پرورش، مرکز بهداشت، بیمارستان و غیره نیز ضمن ارائه گزارش عملکردی، به بیان دیدگاههای خود در رابطه با کاهش آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد پرداختند.
خاش از توابع سیستان و بلوچستان در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است.
7310**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.