به گزارش ایرنا، پرورش ماهی در قفس از طرح های بسیار مهم اقتصاد مقاومتی و مورد تأکید مقام معظم رهبری و دولت است.
عملیات اجرایی طرح پرورش ماهی در دریا از سال 1394 در استان سیستان و بلوچستان با جدیت شروع شد که 54 گروه با ظرفیت تولید 168 هزار و 700 تن در سال و اشتغالزایی 29 هزار و 300 نفر، متقاضی اجرای این طرح در سواحل جنوب این استان بوده اند.
با پیگیریهای بعمل آمده از سوی اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان و کاهش پروسه اداری، هشت فقره پروانه بهداشتی صادر و تا کنون تنها پنج گروه موفق به دریافت مجوز پروانه تأسیس شده اند.
با وجود پیگیریهای زیاد انجام شده تنها شرکت آگسام موفق به اجرای طرح بصورت پایلوت شده است.
چهار متقاضی دیگر به غیر از شرکت آگسام که موفق به اخذ پروانه تأسیس شده اند شامل شرکت آبزیان توسعه نیل فام، شرکت کرانه بحر خلیج فارس، جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان و سرمایه گذار شخصی به نام «تخت دار» در مرحله انعقاد قرار داد خرید سازه های قفس هستند.

مدیرکل شیلات استان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت آگسام یکی از 54 متقاضی اجرای این طرح در سال جاری با خرید 200 هزار قطعه بچه ماهی فعالیتش را آغاز کرده است.
هدایت الله میرمرادزهی افزود: این بچه ماهی ها از مرکز تکثیر آبادان با وزن 2 گرم خریداری شده و در فاز نخست ذخیره سازی با انتقال 56 هزار قطعه و ذخیره سازی در قفس های نرسری عملیات پرورش ماهی در چابهار آغاز شده است.
وی بیان کرد: این شرکت سال گذشته در نیمه اردیبهشت ماه اقدام به ذخیره سازی پنج هزار قطعه بچه ماهی سوف دریایی بصورت پایلوت در قفس های نرسری کرده که طبق بیومتریهای انجام شده از رشد مناسبی برخوردار شدند.
وی ادامه داد: پس از یک دوره حدود هشت ماهه پرورش در تاریخ دیماه سال گذشته با وزن میانگین 850 گرم برداشت صورت گرفت و اجرای پایلوت این طرح با موفقیت انجام شد.
وی ادامه داد: تأمین 200 هزار قطعه بچه ماهی سوف دریایی به همت سازمان شیلات ایران و پیگیری این اداره کل برای شرکت آگسام در سالجاری میسر شده و با ذخیره سازی این تعداد در پایان دوره پرورش امسال تولید بیش از 100 تن ماهی در دریا پیش بینی می شود.
3043 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.