به گزارش ایرنا مردم ولایت مدار سیستان و بلوچستان با چراغانی و آذین بندی خیابان ها، معابر و کوی و بزن و پخش نقل و شیرینی عشق و ارادت خالصانه خود را نسبت به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نشان دادند.
ارادتمندان خاندان اهل بیت (ع) با برگزاری آیین های جشن و سرور در مساجد و تکایا و برپایی ایستگاههای صلواتی و پذیرایی از عموم مردم سالروز ولادت سه اختر تابناک خاندان عصمت و طهارت را گرامی می دارند.
برگزاری ساز و دهل محلی و رقص شمشیر و موسیقی سنتی در معابر و میدان ها شور و حال خاصی را در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان ایجاد کرده است.
امام جمعه ایرانشهر با تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار گفت: امام حسین (ع) بزرگ پاسداری است که با نثار همه هستی خود از اسلام و قرآن دفاع و پاسداری کرد.
حجت‌الاسلام سید شجاع الدین ابطحی با تبیین زندگی سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) گفت: در هر جامعه‌ ای که فرهنگ شهید وشهادت جاری باشد هیچ زمان مردمان آن سر تعظیم در برابر هیچ تهدید و ظلمی فرود نمی آورند.
حجت الاسلام مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان نیز با تبریک سالروز ولادت با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار گفت: امام حسین (ع) در دنیای اسلام و در دل مسلمانان و جامعه بشری جا دارند و یک شخصیت بسیار تابان هستند که با مجاهدت و جان فشانی برای پاسداری و احیای دین مبین اسلام و عزت و آزادی بشر گام برداشتند.
حجت الاسلام احمد راهداری امام جمعه موقت زاهدان با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت امام حسین (ع)، روز پاسدار، ولادت حضرت عباس(ع) و روز جانباز افزود: پاسداران نماد عزت، شرف و استقلال این کشورند و این عزیزان با اقتداء به سرور و سالار شهیدان در هشت سال دفاع مقدس زیر بار ذلت نرفتند و شجاعانه در برابر دشمنان اسلام جنگیدند و از دین اسلام و میهن دفاع کرده و می کنند.
جشن های با شکوه اعیاد شعبانیه که از دیشب و امروز در شهرستانهای زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، نیمروز، هامون، میرجاوه، خاش، ایرانشهر، سراوان، دلگان، نیکشهر، سرباز، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب سوران، کنارک و چابهار آغاز شده فردا و پنجم شعبان ادامه دارد.
سومین پیشوای شیعیان جهان، امام حسین(ع) در سوم شعبان سال چهارم هجری قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود و در سال های بعد با قیامی سرنوشت ساز، آموزگار آزادگی و شجاعت نام گرفت و این گونه به جامعه اسلامی حیاتی تازه بخشید.
امام حسین(ع) دارای لقب هایی همچون «سیدالشهدا، الشهید السعید، الامام الثالث، رشید، طیّب، وفیّ، مبارک، سبط، تابع لمرضاه الله و الدلیل علی ذات الله» و کنیه ایشان «ابوعلی» است.
**چهارم شعبان، سالروز ولادت با سعادت پرچمدار بزرگ کربلا، حضرت عباس بن علی (ع) است. ابوالفضل العباس(ع) در سال 26 هجری قمری، در مدینه منوره دیده به جهان گشود. وی در دامان امیرالمؤمنین علی علیه السلام و مادر گرامی اش به گونه ای پرورش یافت که به مظهر غیرت، ایثار و شجاعت، بدل گشت. عباس بن علی علیه السلام در طول حیات خویش از محضر پدر و برادرانش، بیشترین بهره را برد و جامع فضایل نیکو گردید. آن بزرگوار آن چه را از محضر آن سه امام معصوم آموخته بود، در کربلا آشکار ساخت و حماسه ساز نام آور عاشورای حسینی شد.

**امام زین العابدین حضرت سجاد علیه السلام در پنجم شعبان سال 38 هجری قمری در شهر مدینه چشم به جهان گشود.
پدر بزرگوار امام زین العابدین، حضرت امام حسین علیه السلام امام سوم شیعیان جهان و مادر گرامی آن حضرت ـ چنان که مشهور است ـ شهربانو دختر یزدگرد آخرین پادشاه سلسله ساسانیان و از نوادگان انوشیروان است. او از بهترین زنان عصر خویش محسوب می شده است.
7316 **6081
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.