عبدالرحیم کردی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چابهار راه مطمئن، کم هزینه و امن برای انتقال کالاهای مورد نیاز کشورهای منطقه به ویژه ارتباط دهنده کشورهای حاشیه اقیانوس هند به آسیای میانه است.
وی تصریح کرد: چابهار فاصله نزدیکی با عمان و کشورهای حاشیه اقیانوس هند دارد و راه مناسب و کم هزینه برای ارتباط بسیاری از این کشورها به آسیای میانه است.
وی افزود: چابهار علاوه بر زیرساخت های مناسب بندری و توانایی تخلیه و بارگیری سالانه بیش از هشت و نیم میلیون تن کالا؛ از معافیت های مالیاتی و گمرکی 20 ساله برخوردار است.
وی بیان کرد: بندر چابهار یکی از چهار راههای اصلی کریدور تجارت جهانی و از موقعیت مناسبی برای سرمایه گذاری در زمینه گردشگری، تجارت، بازرگانی، ترانزیت کالا و کشاورزی برخوردار است.
وی با بیان اینکه بیش از سه هزار شرکت داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در سطح منطقه آزاد چابهار ثبت شده است، خاطرنشان کرد: از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت می شود برای حضور و فعالیت تجاری و اقتصادی در منطقه آزاد چابهار حضور پیدا کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پروژه های مهمی در چابهار نظیر فولاد، پتروشیمی و طرح های بزرگ و کوچک اشتغالزا در حال ساخت است.
کردی افزود: کالاهای تولیدی به ویژه معادن افغانستان از طریق بندر چابهار به دنیا صادر خواهد شد و بسیاری از کشورهای آسیای میانه می توانند صادرات و واردات کالاهای خود را از طریق این بندر انجام دهند.
وی ادامه داد: منطقه آزاد چابهار برای ایفای نقش در اقتصاد ملی طرح های بزرگی نظیر پتروشیمی با ظرفیت هشت و نیم میلیون تن و فولاد با ظرفیت 10 میلیون تن پیش بینی شده است.
به گزارش ایرنا، منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار در زمینی به مساحت 14 هزار هکتار و 9 پیکره در اردیبهشت سال 1370 با مصوبه هیات وزیران رسمیت یافت و در 22 بهمن ماه سال 1371 همزمان با کیش و قشم توسط مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی ریاست محترم جمهوری وقت رسما افتتاح شد.
3043**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.