محمد امیر براهویی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این دوره از رقابت ها 35 ورزشکار این روستا در رشته های کپگ، سوارکاری و دومیدانی به رقابت پرداختند.
وی گفت: جشنواره بازی های بومی و محلی با هدف ایجاد نشاط و شادابی، تقویت روحیه، احیا و معرفی سنت های گذشتگان برگزار می شود.
وی بیان کرد: در بازی های بومی و محلی به علت ریشه های فرهنگی و تمدنی متناسب با سیستان و بلوچستان مورد استقبال عموم مردم قرار دارد.
وی ادامه داد: برگزاری بازی های بومی و محلی و ترویج آن میان مردم می تواند راهکار مهمی در احیا و جلوگیری از فراموشی این شیوه های مفرح باشد
وی تصریح کرد: با توجه به تنوع فرهنگی تا کنون 130 بازی بومی محلی در سیستان و بلوچستان شناسایی شده به طوری که تنوع این رشته ها زمینه جذب بیش از 6 هزار ورزشکار سازمان یافته را در این هیات فراهم کرده است.
رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی سیستان و بلوچستان بیان کرد: این استان یکی از استان های سرآمد در رشته بازی های بومی محلی است به گونه ای که پارسال موفق به کسب عنوان دوم کشوری شد.
به گزارش ایرنا هم اینک 70 هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب بیش از 50 هیات استانی و 500 هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.