به گزارش ایرنا آیت الله عباسعلی سلیمانی در خطبه های نماز جمعه این هفته زاهدان اظهار داشت: 9 دی هچنین روز خلق حماسه ماندگار، رحمت الهی، میثاق با ولایت، نمایش ولایت مداری ملت ایران، صحنه شکست جبهه متحد ضد انقلاب و روز بصیرت است.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: دوره دهم انتخابات ریاست جمهوری جزء استثنائات تاریخی انقلاب اسلامی و حضور کم نظیر مردم در این عرصه مهم بود که به فرموده رهبر معظم انقلاب می توانست این حضور سرمایه بزرگی برای نظام باشد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان ادامه داد: رای مردم در انتخابات به ایمان، انقلاب، نظام و خون شهدا بود.
عضو خبرگان رهبری افزود: متاسفانه در آن دوره هر 2 نامزد ریاست جمهوری فرهنگ برد و باخت را نداشتند به طوری که به جای تبریک و دلجویی از یکدیگر با بی توجهی و غفلت حقوق بیت المال و نظام جمهوری اسلامی را به حراج گذاشتند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مردم دیندار و همیشه در صحنه ایران اسلامی بدون هیچ فراخوانی خودجوش و با غیرت ملی در روز 9 دی به تمام فتنه گران و آشوب طلبان درس مهمی دادند و آنها را سرجای خودشان نشاندند.
آیت الله سلیمانی گفت: مردم در این روز ماندگار نشان دادند که برای دفاع از انقلاب و اسلام وابسته به هیچ گروه و حزبی نیستند و خط قرمز آنان اصل ولایت فقیه و ارزش های انقلاب اسلامی است.
امام جمعه زاهدان تاکید کرد: ما در نظامی زندگی می کنیم که راس هرم آن رهبری است و همه موظف به اطاعات از ولی امر مسلمین هستیم.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان با تسلیت وفات حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: آن بانوی بزرگوار پرورش یافته مکتب ائمه اطهار(ع) و نمونه عالی از طهارت و پاکی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: عظمت و جلال حضرت معصومه(س) در بسیاری از روایات تاکید شده و ثواب زیارت آن بزرگوار برابر با ثواب زیارت حضرت زهرا(س) و واجب شدن بهشت عنوان شده است.
آیت الله سلیمانی افزود: شهر مقدس قم به برکت وجود بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س) از گذشته تا کنون، کانون اصلی تربیت و پرورش علما، مجاهدان راستین و شخصیت های بزرگی همچون امام امت(ره) و رهبر معظم انقلاب بوده است.
امام جمعه زاهدان خاطر نشان کرد: حضرت معصومه(س) یکی از عالی ترین نمونه های عبادت و بندگی خدا از خاندان ولایت، امامت و کریمه اهل بیت(ع) است.
به گزارش ایرنا، حضرت معصومه (س) به پیروی از جد بزرگوارش حضرت فاطمه زهرا (س) در حمایت از امام (علی) ؛ برای حمایت از ولایت برادرش امام رضا (ع) از مدینه به سمت خراسان حرکت کرد و سرانجام در روز دهم ربیع الثانی (به قولی دوازدهم ربع الثانی) سال 201 هجری و در نیمه راه پیش از آن که دیدگان مبارکش به دیدار برادر روشن شود در دیارغربت و با اندوه فراوان در شهر قم به شهادت رسید.
بارگاه ملکوتی آن حضرت در همین شهر که هم اکنون دارالشفا و محل شکوفایی علوم دینی جهان اسلام است.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اکبر نوری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.