به گزارش ایرنا اجرای موسیقی توسط استاد شیرمحمد اسپندار، گروههای موسیقی آیینی سیستان و بلوچستان، رقص شمشیر و شعرخوانی در جمع علاقه مندان به فرهنگ و هنر این استان از مهمترین برنامه های اجرایی امشب جشنواره شب های فرهنگی در برج میلاد تهران است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 25 صنعتگر و هنرمند فعال در حوزه صنایع دستی استان برای شرکت در جشنواره شب های فرهنگی به تهران اعزام شدند.
کامبیز مشتاق گوهری افزود: این جشنواره در کل تابستان با حضور هنرمندان استان های مختلف کشور در محل برج میلاد تهران برگزار شده است.
وی افزود: اختتامیه جشنواره شب های فرهنگی در روزهای 26 و 27 شهریور به هنرمندان و صنعتگران سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
وی گفت: هنرمندان و صنعتگران سیستان و بلوچستان در بخش های مختلف از جمله موسیقی محلی، رقص چوب، پخت غذاهای محلی و صنایع دستی در این 2 روز به صورت نمایشگاه و کارگاه آموزشی اجرای برنامه دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین عکس های گرفته شده از ظرفیت های گردشگری و طبیعی استان در این جشنواره در معرض دید عموم قرار می گیرد.
مشتاق گوهری افزود: این جشنواره به منظور معرفی داشته ها و ظرفیت های فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان و آشنا کردن مردم پایتخت با آداب، رسوم و توانمندی های این استان توسط این مجموعه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کلانشهرها از ساعت 18 تا 24 امشب در برج میلاد تهران در حال برگزاری است.
رئیس دبیرخانه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کلانشهرها نیز گفت: هدف اصلی از برگزاری این برنامه تغییر نگرش مردم و مسئولان نسبت به استان های مختلف و نمایش توانمندی های هنری، جاذبه های گردشگری و فرهنگ غنی مردم این مناطق است.
عادل مزاری اعتلای فرهنگ اصیل ایرانی، تقویت وحدت ملی و همدلی میان اقوام و آشنایی با فرهنگ غنی اقوام ایرانی در تهران را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
وی افزود: از آنجایی که تهران مینیاتور اقوام است، به منظور آشنایی نسل جوان با آداب و رسوم نیاکان خود، شبهای فرهنگی 10 استان از جمله مازندران، کرمانشاه، گیلان، یزد، گلستان و غیره تا کنون برگزار شده و اختتامیه این برنامه با سیستان و بلوچستان است.
وی گفت: اجرای موسیقی توسط استاد شیر محمد اسپندار، هنرمندان موسیقی و رقص محلی، برپایی غرفه های صنایع دستی مانند سکه دوزی، سوزن دوزی، خامه دوزی، تراش سنگ، حصیر بافی، سفال کلپورگان، چرم، عروسک سنتی و گلیم بافی، تقدیر از هنرمندان و مفاخر استان و ارائه غذاهای محلی با لباس محلی از مهمترین برنامه های پیش بینی شده در این 2 شب است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با دارا بودن هزار و 700 اثر تاریخی، فرهنگی و غیره در 19 شهرستان یکی از استان های غنی کشور به لحاظ داشته های باستانی، تاریخی، فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که به گفته کارشناسان به اندازه یک کشور جاذبه تاریخی و گردشگری دارد.
3042**3213 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی ** انتشار دهنده: اکبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.