دکتر قاسم میری علی آباد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این متخصصان در رشته های اروتوپدی، اورولوژی، پاتولوژی، بیهوشی، جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، زنان، گوش و حلق و بینی، کودکان، نورولوژی، داخلی، عفونی، طب اورژانس، چشم و رادیولوژی مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: هم اینک 259 پزشک متخصص در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول فعالیت در حوزه سلامت هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: در تمام شهرستان های تابعه دانشگاه هم اینک پزشکان پنج رشته تخصصی اصلی شامل داخلی، اطفال، زنان، جراحی و بیهوشی حضور دارند و سایر رشته های تخصصی نیز با توجه به شاخص های جمعیتی و بر اساس سطح بندی در بیمارستان ها حضور فعال دارند.
وی گفت: فراهم آوردن زیرساخت‌های درمانی برای ارائه خدمات با کیفیت از مهمترین اهداف طرح تحول نظام سلامت در کشور و این استان است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی 2 کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
7316**3213
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.