مراسم گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، با حضور آیت‌الله سید حسن خمینی، به همت هیأت پیروان پیر جماران، در حسینیه شماره یک جماران برگزار شد.

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، همزمان با سالروز شهادت حضرت امام حسن مجتبی(ع)، با حضور آیت‌الله سید حسن خمینی، حجت‌الاسلام و المسلملین سید علی‌اصغر میر حجازی قائم مقام دفتر رهبر شهید، و جمعی از شخصیت‎‌های سیاسی و ارادتمندان اهل بیت(ع)، به همت هیأت پیروان پیر جماران، در حسینیه شماره یک جماران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جماران، حجت‌الاسلام والمسلمین رستگاری طی سخنانی در این مراسم با اشاره به کتاب «باشکوه‌ترین نرمش قهرمانانه تاریخ» نوشته رهبر شهید انقلاب اسلامی، گفت: کسانی که ذوب در ولایت هستند و این همه از عشق و ارادت به امام و رهبر شهید سخن می‌گویند، این کتاب را بخوانند؛ حتما در بعضی از شعارهایشان تجدید نظر خواهند کرد.

وی با تأکید بر اینکه نگذاریم برخی سخنان نادرست به بزرگان نسبت داده شود، افزود: صلح امام حسن(ع) بود مقدمه قیام اباعبدالله(ع) بود.

همچنین در این مراسم، محمدحسین پویانفر در این مراسم به ذکر مصیبت خاندان پیامبر(ص) و رهبر شهید انقلاب اسلامی پرداخت.

حجج اسلام علی کمساری رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، محمدعلی رحمانی و... از جمله حاضران در این مراسم بودند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.