حزب توسعه ملی تأکید کرد: ایران به رغم این که قربانی تجاوز محاسبات غلط آمریکا به تحریک رژیم صهیونیستی است، همچنان باید با ارائه چهره‌ای خواهان صلح، افکار عمومی جهانیان را بیش از پیش علیه متجاوزان بسیج کند و همین جا از همه نیروهای سیاسی و مدنی ملی می‌خواهیم با حمایت از دیپلماسی و مذاکره اجازه ندهند اقلیتی قدرت‌پرست و جنگ‌طلب با اقدامات ضد ملی خود بیش از این هزینه و خسارت بر کشور تحمیل کنند.

حزب توسعه ملی با انتقاد از کوشش افراطیون داخلی برای جلوگیری از ادامه مذاکره، گفت: ایران به رغم این که قربانی تجاوز محاسبات غلط آمریکا به تحریک رژیم صهیونیستی است، همچنان باید با ارائه چهره‌ای خواهان صلح، افکار عمومی جهانیان را بیش از پیش علیه متجاوزان بسیج کند و همین جا از همه نیروهای سیاسی و مدنی ملی می‌خواهیم با حمایت از دیپلماسی و مذاکره اجازه ندهند اقلیتی قدرت‌پرست و جنگ‌طلب با اقدامات ضد ملی خود بیش از این هزینه و خسارت بر کشور تحمیل کنند.

به گزارش جماران، حزب توسعه ملی در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه تحرکات لابی صهیونیستی در آمریکا و افراطیون داخلی به میدان‌داری صداوسیما از هیچ کوششی برای جلوگیری از ادامه مذاکره فروگذار نکردند، گفت: این که چگونه یک گروه فشار مطابق معمول به بهانه دفاع از انقلاب می‌تواند تصمیمات نظام را در مهم‌ترین و حیاتی‌ترین موضوعات ناظر به مصالح ملی در خیابان و رسانه آزادانه به چالش بکشد، اما جریان‌های ملی و دلسوز نه در مخالفت که در حمایت از تصمیمات مذکور اجازه تحرک مستقلی ندارند، خود موضوعی است که در زمان مناسب باید به آن پرداخت.

در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون مهم آن است که قوه عاقله نظام در رویکردی واقع‌گرایانه و مسئولانه به این نتیجه رسیده است با اتکاء به مقاومت قهرمانانه نیروهای مسلح و حمایت بی دریغ ایرانیان وطن‌پرست در برابر دشمنان متجاوز، دستاوردهای این مقاومت تحسین برانگیز را تثبیت و  از پیامدها و آثار مخرب جنگ بر سرمایه‌های انسانی و زیر ساخت های اقتصاد ملی جلوگیری کند. حزب توسعه ملی ایران اسلامی پیش از این ضمن حمایت آشکار خود از استفاده از دیپلماسی به منظور خروج پیروزمندانه از تجاوز شرارت‌بار دشمن مواضع خود را بیان داشته است و در حال حاضر نیز با توجه به حساسیت این مذاکره نکاتی را به عرض ملت شریف ایران می رساند.

حزب توسعه ملی با اشاره به اینکه هیچ جنگی بدون مذاکره به پایان نرسیده است،  تأکید کرد: هیچ تجاوزی لزوماً با مجازات رسمی متجاوز پایان نیافته است. آنچه پایان جنگ و تجاوز را تعیین و الزام‌آور می‌کند، تثبیت دستاوردها و پیروزی‌ها و حفظ مصالح ملی و منافع کشور و ملت است. به تصریح ناظران و تحلیلگران بین‌المللی، آمریکا و اسرئیل در تجاوز به ایران، محروم از افکار عمومی داخلی و حمایت متحدان خود، از دستیابی به رؤیای فروپاشی و تجزیه ایران ناکام ماندند و متقابلاً جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به غرور ملی ایرانیان، نیروهای مسلح دلاور خود و تلاش شبانه‌روزی دولت در تمامی سطوح و استفاده هوشمندانه از امکانات و مزیت‌های جغرافیایی و ژئواستراتژیک خود، تا کنون پیروز میدان بوده است و به رغم خسارت‌ها و آسیب‌های گسترده، توانسته است ضمن حفظ موجودیت خود، ضربات بی سابقه‌ای به دشمن متجاوز و همپیمانانش وارد کند.

این بیانیه به تأکید بر اینکه نباید بی اعتمادی موجود ناشی از بدعهدی‌های گذشته آمریکا مانع استفاده از این فرصت برای تثبیت دستاوردهای این مقاومت میهنی از طریق دیپلماسی شود، مدعی شد: همانقدر که تثبیت دستاوردهای مقاومت ملی از طریق دیپلماسی یک وظیفه ملی و تاریخی است، تهدیدها و تبلیغات سازمان یافته و مشکوک داخلی علیه تیم مذاکره کننده آشکارا یک خیانت ملی است. تیم مذاکره کننده باید با ایمان به درستی تصمیم اتخاذ شده، فارغ از فضا سازی های عده ای غوغاسالار مشکوک و خود نظام پندار که قطعاً تأمین کننده مقاصد رژیم صهیونیستی است، و رها از ملاحظات و مصلحت اندیشی‌های شخصی، مذاکره را با التزام به اصل «اول ایران» و به مثابه یک مسئولیت ملی و تاریخی تا پایان منطقی خود به پیش ببرد.

حزب توسعه ملی با بیان اینکه تیم مذاکره کننده مطمئن باشد در این راه از حمایت اکثریت قاطع جامعه و همه نیروهای ملی در داخل و خارج کشور برخوردار است، گفت: ایران به رغم این که قربانی تجاوز محاسبات غلط آمریکا به تحریک رژیم صهیونیستی است، همچنان باید با ارائه چهره‌ای خواهان صلح، افکار عمومی جهانیان را بیش از پیش علیه متجاوزان بسیج کند و همین جا از همه نیروهای سیاسی و مدنی ملی می‌خواهیم با حمایت از دیپلماسی و مذاکره اجازه ندهند اقلیتی قدرت‌پرست و جنگ‌طلب با اقدامات ضد ملی خود بیش از این هزینه و خسارت بر کشور تحمیل کنند.

این بیانیه یادآور شد: این مذاکره به همان اندازه که در سطح داخل و خارج از کشور از حمایت نیروهای ملی و دولت‌های دوست برخوردار است، در داخل و عرصه بین‌الملل مخالفان و دشمنان شناخته شده‌ای دارد. مذاکرات جامع با هدف حل و فصل مشکلات با آمریکا با دو تهدید مهم رو به روست. اول مطلق‌گرایی و نگاه‌های صفر و صدی متأثر از بی اعتمادی و به ویژه گروه‌های فشار دو طرف که امکان انعطاف در مذاکرات را از طرفین سلب می‌کند و دوم رژیم صهیونیستی و برخی دولت‌ها که از روابط بحرانی ایران و آمریکا و تحریم‌های ظالمانه همواره منتفع بوده‌اند. این واقعیت مذاکرات ایران و آمریکا را به شدت حساس و آسیب‌پذیر کرده است. آنچه می‌تواند ضامن موفقیت این مذاکرات باشد عزم و اراده دو طرف برای نیل به توافق است،

حزب توسعه ملی در ادامه این بیانیه خود گفت: به گمان ما دو طرف بیش و پیش از ورود به دستور مذاکرات در جلب اعتماد و اطمینان از عزم یکدیگر در رسیدن به توافق بکوشند و در ادامه تا رسیدن به نتایج نهایی، در ارتباط مستقیم با یکدیگر تحرکات مشکوک را مدیریت، کنترل و خنثی کنند. تأکید می‌کنیم هدف مذاکرات جامع، حل و فصل اختلافات است؛ نه دوستی و هم‌پیمانی که بسیار ساده‌اندیشانه می‌نماید، بلکه دستیابی به وضعیتی است که به رفتارهای خصمانه علیه یکدیگر پایان داده و روابط متعارف میان دو کشور را تأمین نماید.

در پایان این بیانیه آمده است: حزب توسعه ملی ایران اسلامی بار دیگر حمایت قاطع خود را از مذاکرات جامع ایران و آمریکا به منظور حل و فصل کلیه اختلافات اعلام می‌دارد و معتقد است در صورت به نتیجه رسیدن این مذاکرات، ایران عزیز در سطح منطقه و جهان جایگاهی به کلی متفاوت از گذشته به دست خواهد آورد و فرصت‌ها و ظرفیت‌های چشمگیری آزاد خواهد شد که در صورت استفاده صحیح و هوشمندانه از آنها، ترمیم آسیب‌ها و خسارت‌های ناشی از این تجاوز ویرانگر را بر همگان آسان‌تر خواهد ساخت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.