وحید جلیلی قائم‌مقام رئیس سازمان صداوسیما در امور فرهنگی در گفت و گو با جماران تاکید کرد: اگر بین نرم افزار انقلاب اسلامی که تفکر و سیره حضرت امام است با سخت افزار انقلاب اسلامی فاصله بیفتد ما دچار چالش های جدی خواهیم شد.

وحید جلیلی قائم‌مقام رئیس سازمان صداوسیما در امور فرهنگی که در حرم مطهر امام حاضر شده بود به خبرنگار جماران گفت: ما در رسانه ملی حتما نیازمند تازه گردانی تفکر و رویکردهای خودمان با رجوع به مبانی انقلاب هستیم.

یکی از بهترین منابعی که برای اهالی هنر و رسانه وجود دارد سندی است که امام از خودشان به جا گذاشته اند، نامه ایشان به هنرمندان انقلاب در سال 67 یک پیام جاودان است.

اگر بین نرم افزار انقلاب اسلامی که تفکر و سیره حضرت امام است با سخت افزار انقلاب اسلامی فاصله بیفتد ما دچار چالش های جدی خواهیم شد.

حجم ویدیو: 8.39M | مدت زمان ویدیو: 00:02:48
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.