گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در گفت و گو با جماران؛

توصیه عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به تندروها: کاتولیک‌تر از پاپ نباشید

سید مرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در توصیه به تندروها، گفت: کاتولیک‌تر از پاپ نباشید. یعنی نباید از رهبری جلو افتاد و نه عقب افتاد. کسانی که همراه با رهبری و در مسیر خط امام می‌کنند، به نتیجه می‌رسند.

پایگاه خبری جماران: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه باید از افراط و تفریط بر حذر بود، گفت: حرکت‌هایی که در جهت ایجاد تفرقه است، قاعدتا به نفع کشور و مصالح ملی نیست. کسانی که همراه با رهبری و در مسیر خط امام می‌کنند، به نتیجه می‌رسند.

مشروح گفت‌وگوی خبرنگار جماران با سید مرتضی نبوی را در ادامه می‌خوانید:

 

در چند روز اخیر اظهاراتی توسط برخی افراد صورت گرفت که توهین به سران سه قوه تلقی شد. به نظر شما چطور می‌توانیم فضای سیاسی کشور را مدیریت کنیم تا دیگر شاهد اتفاقاتی نظیر توهین به سران قوا نباشیم؟

در هر حال همیشه افراط و تفریط بد و مسیر انحرافی است؛ در حقیقت مسیر مستقیم اسلام و خطی نیست که امام و پس از ایشان مقام معظم رهبری ترسیم می‌کنند. باید از افراط و تفریط بر حذر بود و با توجه به شعاری که رئیس جمهور محترم دارند مبنی بر اینکه یک وفاق ملی ایجاد شود، امروز همه باید دست به دست هم بدهیم که مشکلات را از جلوی راه برداریم و دشمنان را مأیوس کنیم.

اگر غیر از این باشد، حرکت‌هایی که در جهت ایجاد تفرقه است، قاعدتا به نفع کشور و مصالح ملی نیست.

 

چه توصیه‌ای دارید به افرادی که بعضا با شعارهای انقلابی این اعمال و رفتارها را انجام می‌دهند؟

اصطلاحا می‌گویند که کاتولیک‌تر از پاپ نباشید. یعنی نباید از رهبری جلو افتاد و نه عقب افتاد. کسانی که همراه با رهبری و در مسیر خط امام می‌کنند، به نتیجه می‌رسند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.