به گزارش ایرنا، علینقی حیدریان سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه این میزان شامل حدود 34 سامانه مرتعی می شود، افزود: در سه سال گذشته حفاظت حدود 650 هزار هکتار از مراتع به صورت مشارکتی واگذار شده است.
وی اضافه کرد: به دلیل کمبود نیروی انسانی و برای اینکه مردم نسبت به حفاظت از منابع طبیعی احساس مسوولیت بیشتری داشته باشند، قراردادهای مشارکتی بسته شده و اولویت نیز با مرتعداران است.
حیدریان یادآور شد: بخشی از مسوولیت حفاظت منطقه از جمله تخریب و آتش سوزی واگذار می شود تا با اطلاع رسانی سریع به منابع طبیعی ضریب حفاظت از منطقه بالا رود.
وی با اشاره به استفاده از ابزارهای نوین در مهار آتش، تصریح کرد: پارسال 10 دستگاه دمنده با هزینه حدود 300 میلیون ریال خریداری شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان یادآور شد: استفاده از فلش بک و کپسول های سبک آتش نشانی در مهار آتش سوزی های جنگل ابر و کالپوش بسیار کمک کرده است.
حیدریان اضافه کرد: به موجب تفاهم نامه میان سازمان جنگل ها و وزارت دفاع، در صورت بروز آتش سوزی و نیاز به بالگرد، از امکانات این وزارتخانه استفاده می شود.
از مجموع 3.6 درصد مناطق جنگلی در استان سمنان، 58 هزار هکتار جنگل های هیرکانی و پهن برگ شامل جنگل ابر و جنگل رودبارک، 150 هزار هکتار جنگل سوزنی برگ و 144 هزار هکتار جنگل های احداث شده در مناطق کویری و بیابانی است.
در استان سمنان 72 نیرو مشغول پاسداری از منابع طبیعی و عرصه های ملی هستند که این از میانگین کشوری کمتر است.
7359/6167
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.