به گزارش ایرنا، صادق نجفی عصر روز یکشنبه در نشست بررسی روند اجرای طرح شناسایی طرفیتهای تولید ملی به صورت ویدئو کنفرانس در سمنان، گفت: تعیین راهبرد مهمترین نیاز شهرکهای صنعتی در کشور است و از این پس فقط بر اساس تقاضا شهرک در کشور ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه تامین زیرساخت با هزینه های دولت بدون راهبرد سودی برای صنعت کشور ندارد، خاطرنشان کرد : تامین زیرساختها و نوسازی صنایع نیز باید در شهرکهای صنعتی بر اساس برنامه راهبردی ایجاد شود.
نجفی با تاکید بر این که در مدیریت شهرکهای صنعتی در استان ها باید توجه شود که فقط ایجاد زیرساخت به تولید نمی انجامد، تصریح کرد: در تمام مراحل تامین زیرساخت، برنامه ریزی و ایحاد صنایع باید راهبرد تقاضامحوری ملاک باشد.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تاکید کرد: در مسیر اجرای راهبرد تقاضامحوری، تمام اختیارات از این سازمان به استان ها تفویض شده است.
وی راهبرد صنعتی کشور را در سه بخش رسته های اشتغالزا، رسته های با ظرفیت افزایش تولید ناخالص و رسته هایی مبتنی بر علوم دانش بنیان تعریف کرد و افزود: تمام برنامه ریزی در این سه بخش باید بر اساس صادرات و تامین بازار داخلی باشد.
وی ادامه داد: پیش نیاز راهبردهای صنعت کشور طرح شناسایی ظرفیتهای تولید ملی است که این فرآیند در استان ها باید تا آخر تیر 97 تکمیل شود.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بیان داشت: این طرح شناسایی ظرفیتهای ملی به عنوان نقشه راه در اجرای راهبردهای سه گانه صنعت کشور به کار می آید و بر اساس ظرفیتهای هر استان و منطقه، راهبرد ویژه تدوین می شود.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بیان داشت: در تعیین راهبردها بر اساس شناسایی ظرفیتهای تولید ملی، از توان مراکز علمی، دانشگاه ها و نخبگان نیز استفاده می شود زیرا نحوه گسترش صنایع در گذشته مطلوب نبوده و باید توسعه بر اساس راهبرد کلان انجام می شده است.
صادق نجفی رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به همراه رضا رحمانی قائم مقام وزیر و معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت عصر امروز به صورت ویدئوکنفرانس و ارتباط با تمام استان ها، روند اجرای طرح شناسایی ظرفیتهای تولید ملی را بررسی کردند.
سمنان با حدود 95 درصد موفقیت در اجرای طرح شناسایی ظرفیتهای تولید ملی از استانهای برتر کشور است.
استان سمنان یک منطقه ویژه اقتصادی، هشت ناحیه و 10 شهرک صنعتی با یکهزار و 200 واحد تولیدی دارد که 29 هزار نفر در این واحدها اشتغال دارند.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.