به گزارش ایرنا، اجرای برنامه ششم توسعه و ایجاد اشتغال سالانه برای حدود 18 هزار نفر در استان سمنان نیازمند توجه به زیرساخت های اقتصادی بخش های صنعت و کشاورزی است.
در استان سمنان هزار و 700 پروانه بهره برداری در بخش صنعت و معدن و بیش از 40 هزار بهره بردار در بخش های مختلف کشاورزی فعالیت دارد و سهم اشتغال استان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد و در کشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص استان در حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
صنعت در استان سهم 38 درصدی در اشتغال شهروندان دارد، بیش از 90 درصد صنایع استان کوچک و متوسط است و چشم صنعت استان به کلید دولت تدبیر و امید دوخته شده است.
استاندار سمنان روز شنبه در سی و پنجمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در سالن اجتماعات اتاق بازگانی با بیان این که تقویت تولید و اشتغالزایی 2 الویت مهم استان در سال جدید است، گفت : مسوولان برای تحقق این مهم اهتمام ویژه داشته باشند.
سیدشهاب الدین چاوشی افزود : به دنبال تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ایجاد اشتغال و حمایت از تولید داخلی مسوولان استان تحقق این مهم را در اولویت کاری خود قرار داده اند.
وی تقویت برخی کارخانه که با ظرفیت کامل فعالیت ندارند و حمایت از کارآفرینی را برخی از راهکارها و برنامه ریزی های در نظر گرفته شده برای تولید اشتغال و تقویت تولید در این استان برشمرد.
وی ادامه داد : مهارت آموزی راهکار فرار از بیکاری است و آفت جامعه امروز تطابق نداشتن رشته تحصیلی با عرصه اشتغال است.
امسال به کار گماردن افراد تحصیل کرده دارای مهارت ، ایحاد اشتغال پایدار و ایجاد فرصت شغلی جدید ،حفظ اشتغال رویکرد مدیران استانی است.
وی اظهارداشت : باید زمینه ای فراهم شود تا جوان تحصیل کرده از بیکاری رنج نبرد و مسوولان باید عزم جدی برای حل مشکل بیکاری در استان داشته باشند.
به گفته چاوشی استان سمنان در سال گذشته 2 درصد بیش از سهم ملی شغل ایجاد کرده است که باید به مردم اطلاع رسانی شود..
استاندار سمنان ایحاد امید و نشاط اجتماعی در بین افراد جامعه با ایجاد اشتغال، تقویت صنعت و رونق تولید را یک الزام برای مسوولان دانست و تصریح کرد : استان سمنان دارای فرصت های طلایی است که نیازمند شناسایی است.
وی یادآور شد : کارآمدی در عرصه اقتصادی شعار و رویکرد امسال دولت و استان سمنان است و همت مسوولان در تحقق این مهم کار ساز است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان گفت : این استان دارای ظرفیت های زیادی است و مسوولان برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان با استفاده از این ظرفیت ها تلاش کنند.
حیدر آسیابی افزود : همه ساز و کار ها برای افزایش بهره برداری از ظرفیت های استان وجود دارد و نیازمند همت مسولان برای بهبود وضعیت است.
وی در بخشی دیگری تصریح کرد : گرانی بیش از حد ارز در بازار ناشی از توطئه دشمنان نظام جمهوری اسلامی است.
وی اضافه کرد : هدف دشمن از وضعیت موجود ایجاد جنگ اقتصادی و نشان دادن نظام اقتصادی ناکارآمد در کشور است.
وی خاطر نشان کرد : دشمن از وضعیت دلار در کشور درحال سو استفاده و ایجاد جنگ روانی است.
به گزارش ایرنا، در این نشست درباره پیگیری مصوبات نشست های قبلی، بودجه سال 97 و بخشنامه بانک مرکزی درباره ممنوع الخروجی مدیران واحدهای تولیدی بحث و تبادل نظر شد.
به گزارش ایرنا، بیش از هزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی در سمنان فعالیت دارد که سهم 38 درصدی در اشتغال استان دارد.
سمنان بیش از 10 درصد از کل معادن کشور را در اختیار دارد و باید از این ظرفیت برای کاهش آمار بیکاری در این استان بهره بیشتری برد.
40 درصد گچ، 60 درصد نمک ، 95 درصد سلستین، 95 درصد زئولیت، 15 درصد سولفات سدیم، 15 درصد زغالسنگ و 20 درصد کرومیت کشور در استان سمنان اکتشاف می شود.
در استان سمنان اکنون 40 نوع ماده معدنی و سالانه نزدیک به 16 میلیون تن مواد معدنی استخراج می شود.
تولید سالانه 2 میلیون تن فولاد، 34 هزار و 500 تن فروسیلیسیم و فروسیلیکو منیزیم و 11 میلیون گچ از فرصت های ارزشمند برای سرمایه گذاری است.
در استان سمنان سالانه هفت هزار و 700 دستگاه خودرو سنگین تولید می شود که حمایت و استفاده از این ظرفیت نقش مهمی در رونق اقتصادی استان دارد.استان سمنان بیش از 700 هزار نفر جمعیت دارد.
6026/7342
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.