عباسعلی دامنگیر روز دوشنبه در کارگروه استانی مدیریت پسماند در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان افزود: 15 هزار و 214 تن در سال پسماند ویژه در استان سمنان تولید می شود که شامل 14 هزار و 410 تن پسماند صنعتی ویژه و 804 تن پسماند بیمارستانی است.
وی تصریح کرد: هشت درصد از پسماندهای ویژه در گروه صنایع فلزی، پنج درصد در گروه صنایع ماشین سازی، چهار درصد در گروه صنایع غیرفلزی، یک درصد در گروه نساجی، یک درصد در گروه صنایع سلولزی و یک درصد در گروه صنایع برق قرار دارد.
وی ادامه داد: پسماندهای 11 بیمارستان استان سمنان به وسیله اتوکلاد یا هیدروکلاوها بی‌خطر می شود و پسماندهای 70 مطب، درمانگاه و آزمایشگاه تخصصی طبی جمع‌آوری می شود و به بیمارستان اصلی آن شهر برای بی‌خطرسازی منتقل می شود.
وی یادآور شد: در شهر سمنان پسماندهای پزشکی پس از بی‌خطرسازی در اتوکلاو در زباله سوز مستقر در مرکز دفن شهری سوزانده و سپس دفن می شود.
مدیرکل محیط زیست استان سمنان، جدا نبودن محل دفن پسماندهای بی خطر با پسماندهای خانگی، کمبود منابع، نبود بانک اطلاعاتی جامع و قرار دادن پسماندها روی سطح زمین به جای دفن آن در شاهرود را از جمله چالش ها و مشکلات این اداره کل بیان کرد.
به گزارش ایرنا، در استان سمنان سالانه 136 هزار و 847 تن پسماند خانگی، 13 هزار و 600 تن پسماند صنعتی عادی، 14 هزار و 410 تن پسماند صنعتی ویژه و 804 تن پسماند بیمارستانی تولید می شود .
این نشست با حضور مهدی زندیه وکیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان و دیگر مسوولان استانی برگزار و مشکلات پسماندهای استان سمنان بررسی شد.
7341/6103 خبرنگار: خدیجه سلطانی پور ** انتشار دهنده : مصطفی دهقان
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.