جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

قیمت میوه ویژه نوروز ۹۸ در سمنان مشخص شد

کد خبر: ۱۱۴۰۷۵۴
قیمت میوه ویژه نوروز 98 در سمنان مشخص شد
به گزارش ایرنا، سیدحسن میرعماد روز پنجشنبه در پنجمین نشست کمیته راهبردی استان سمنان در سالن جلسات تعاون روستایی استان، افزود: سیب و پرتقال ویژه نوروز 98 بر اساس برنامه ریزی از 25 اسفند 97 در 146 غرفه در استان توزیع می شود.
وی تصریح کرد: چند غرفه عرضه سیب و پرتقال برای دسترسی مردم در مناطق روستایی پرجمعیت ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه فروشندگان مکلف هستند وزن جعبه را از میوه کسر کنند، ادامه داد: محدودیتی در میزان فروش میوه سیب و پرتقال به صورت کیلویی وجود ندارد و مردم می توانند به مقدار نیاز خود خرید کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: مردم استان برای خرید میوه عیدانه می توانند از روز شنبه به غرفه های اصناف، تعاون روستایی و شهرداری در شهرها و روستاها مراجعه کنند.
گزارش ایرنا، در نوروز 97 بیش از250 تن سیب و 800 تن پرتقال در مناطق شهری و روستایی استان سمنان توزیع شد.
در نوروز امسال 31 غرفه در سمنان، 40 غرفه در شاهرود، 20 غرفه در دامغان، 19 غرفه در گرمسار، 13 غرفه در مهدیشهر، 9 غرفه در آرادان ، پنج غرفه در میامی و 9 غرفه در سرخه به منظور توزیع میوه ویژه نوروز فعال است.
7342/6103
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما