فرزاد فتاحی عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رقابت های بدمینتون دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام نفرات برتر تیمی و انفرادی در قوچان پایان یافت.
وی خاطرنشان کرد: در بخش تیمی، دانشگاه آزاد اسلامی سمنان پس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران به مقام دوم دست یافت و تیم های مشهد و کرج به صورت مشترک سوم شدند.
وی بیان کرد: در این مسابقات و در بخش انفرادی، پگاه کامرانی از دانشگاه آزاد اسلامی سمنان پس از ثریا آقایی از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دوم شد.
فتاحی ادامه داد: الناز فیض منش از دانشگاه آزاد اسلامی سمنان و نازنین زمانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) به صورت مشترک حائز رتبه سوم شدند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان گفت: بیش از 500 بدمینتون باز به صورت حرفه ای در سمنان فعالیت می کنند که برای قهرمان پروری باید به امکانات زیرساختی این رشته ورزشی د راستان توجه شود.
فتاحی بیان کرد: استقبال جوانان از رشته بدمینتون با برگزاری برنامه های استعدادیابی ورزشی در استان سمنان خیره کننده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان با اشاره به آخرین وضعیت رشته بدمینتون در سمنان گفت: در رده خردسالان و نوجوانان استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد و در رده بزرگسالان و بانوان نیاز به تلاش بیشتری داریم.
به گزارش ایرنا، استان سمنان با 37 هزار و 400 ورزشکار سازمان یافته، دارنده 2 پایگاه از هشت پایگاه استعدادیابی بدمینتون کشور، در رده ملی و در رده های سنی مختلف، هفت بدمنیتون باز دختر و 2 بدمینتون باز پسر دارد.
مسابقات ورزشی دختران دانشجوی دانشگاه ‌های آزاد اسلامی کشور روز یکشنبه با حضور 80 نفر در قالب 11 تیم از 10 استان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان آغاز شد که 11 بازیکن ملی‌پوش از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در آن حضور داشتند.
9891/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.