به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان سید بیوک موسوی در سومین جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی و کارگروه ارتقاء اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان با بیان اینکه تمامی واحدهای صنعتی استان باید برای مردم استان اقدامات اساسی انجام دهند، افزود: برخی از این واحدها از ثروت و منابع استان استفاده کرده و منتفع شده اند؛ این در حالی است که برای عموم مردم هیچ گونه امکاناتی فراهم نکرده اند که این رویه باید اصلاح شود.
وی ادامه داد: در صورت عدم اصلاح این رویه و همچنین عدم ارائه برنامه مشخص عملیاتی، نهادهای خدمات رسان استان حق هیچ گونه همکاری با این واحدها را نخواهند داشت و به عبارت دیگر خدمات رسانی به آنها قطع خواهد شد.
این مقام مسئول همچنین بر ضرورت همکاری دستگاه های اجرایی در زمینه ایجاد اشتغال برای زندانیان تاکید کرد و گفت: با تعامل مناسب بین دستگاه های اجرایی و مجموعه بنیاد تعاون زندانیان استان زنجان، می توان زمینه ایجاد و توسعه اشتغال زندانیان را در حوزه های مختلف فراهم کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید در زمینه حرفه آموزی، عرضه و فروش محصولات تولیدی زندانیان و ایجاد اشتغال برای آنها برنامه ریزی مدون و مناسبی داشته باشند.
وی بزرگترین سرمایه های اجتماعی را حضور افراد موثر و بانشاط در جامعه دانست و افزود: ضروری است همه دستگاه های اجرایی با حفظ سرمایه های اجتماعی در جامعه، خدمات مطلوب تری در حوزه های مختلف به مردم ارائه دهند.
این مقام مسئول به اعتبارات فرهنگی و اجتماعی تخصیص یافته به دستگاه های اجرایی استان زنجان اشاره کرد و ادامه داد: دستگاه های اجرایی باید اعتبارات استانی را به صورت صحیح، اصولی و به جا استفاده کنند تا بیشترین بهره وری از اعتبارات برای استان حاصل شود.
موسوی تصریح کرد: مسئولان همه دستگاه های اجرایی باید نسبت به جذب اعتبارات ملی از طریق وزارتخانه مربوطه اقدام کرده و از هر گونه فرصتی برای پیشرفت و توسعه استان استفاده کنند.
وی یادآور شد: برخی دستگاه های اجرایی با وجود اینکه اینکه از اعتبارات دولتی مطلوبی برخوردار نیستند، اما عملکرد مناسبی در حوزه های مختلف به ویژه حوزه آموزشی و پژوهشی داشته اند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فعالیت هایی که در راستای جذب گردشگر صورت می گیرد، باید اقتصاد محور و مستمر باشد، گفت: باید با فراهم کردن زیرساخت های لازم در حوزه گردشگری، زمینه ای فراهم شود تا مسافران به جای عبور از زنجان، در این استان به عنوان مقصد گردشگری توقف نمایند که در این زمینه باید برنامه ریزی مناسبی برای ماندگاری گردشگران صورت پذیرد.
موسوی بر لزوم برگزاری جشنواره های مختلف در استان اشاره کرد و افزود: با ترویج و برپایی جشنواره ها با عناوین مختلف می توان شادی و نشاط اجتماعی را در جامعه ایجاد کرد و آثار مثبت آن را در میان مردم و شرکت کنندگان شاهد بود.
وی تاکید کرد: باید برگزاری جشنواره ها به سمت اقتصاد محور بودن سوق داده شود تا اثرات مطلوبی در جامعه ایجاد شود.
موسوی به سد گلابر زنجان اشاره کرد و گفت: منطقه سد گلابر زنجان می تواند به منطقه نمونه گردشگری، کشاورزی و ورزشی در استان تبدیل شود، اما متاسفانه برخی مشکلات و عدم توانایی مدیریتی موجب شده که از توانایی های این منطقه که یکی از امکانات طبیعی خدادادی استان به شمار می آید، به خوبی استفاده نشود.
این مقام مسئول با انتقاد از تاخیر به وجود آمده در روند احداث سد گلابر زنجان اظهار کرد: سد گلابر، ظرفیت های ویژه ای در بخش کشاورزی و گردشگری دارد و باید با تشکیل کمیته ای ظرف مدت یک ماه، میزان تاثیرگذاری این سد در حوزه گردشگری استان مشخص و مشکلات آن بررسی شود.
موسوی در ادامه به ساماندهی و جمع آوری کودکان کار و خیابانی در سطح استان تاکید کرد و افزود: برای ساماندهی و جمع آوری کودکان کار و خیابانی باید از ظرفیت همه دستگاه های اجرایی استفاده شود که در این راستا سازمان فنی و حرفه ای استان می تواند در زمینه حرفه آموزی و مهارت آموزی به این افراد اقدامات اساسی انجام دهد.
در این جلسه تفاهم نامه ای میان اداره کل زندان ها و اداره تعاون، کار و امور اجتماعی استان زنجان در جهت ایجاد اشتغال برای زندانیان منعقد شد.
7312/6085
دریافت: حسن اکبری** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.