به گزارش ایرنا سید حسن موسوی چلک روز چهارشنبه در همایش 'مددکاری اخلاق اجتماعی' در سرسرای گیت بوستان در اهواز اظهار کرد: حوزه اجتماعی به نگاه و رویکرد اجتماعی نیاز دارد ولی غلبه نگاه سیاسی و امنیتی بر حوزه اجتماعی باعث شده تا در دهه های اخیر به این موضوع توجه کافی نشود.
وی افزود: حوزه اجتماعی 40 سال در حاشیه بوده و استراتژی درستی برای مدیریت اجتماعی در کشور نداشته ایم.
چلک، با اشاره به برخی آمارها در حوزه آسیب های اجتماعی در کشور بیان کرد: اکنون در کشور به ازای هر سه و نیم ازدواج، یک طلاق در کشور ثبت می شود؛ به ازای هر چهار نفر یک نفر اختلال روانی وجود دارد و سالمند آزاری یکی از سه مولفه مداخلات در حوزه خشونت اجتماعی است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 6 میلیون نفر افسرده در کشور داریم و بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی، 19 میلیون نفر در محلات ناکارآمد شهری بدون حداقل خدمات اجتماعی زندگی کرده و در بسیاری جاها شهروند درجه دوم محسوب شده و برچسب غیر رسمی را دارند.
کمیسر اخلاق فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی با بیان اینکه چهار میلیون و 400 هزار نفر در کشور معتاد هستند، گفت: 2 میلیون و 800 هزار معتاد دایمی در کشور وجود دارد که نشانه نهادینه نشدن اخلاق در جامعه است.
وی افزود: افزایش طلاق و خشونت اجتماعی نشانه ضعف اخلاق در خانواده های ایرانی بوده و لازم است به 60 مولفه موثر اجتماعی توجه کنیم تا به جایی برسیم که مردم بهتر زیستن را تجربه کنند.
چلک با بیان اینکه حوزه اجتماعی در حال ضربه زدن به حوزه امنیت کشور است، گفت: تاکنون حتی یک بار سلامت اجتماعی در ایران سنجیده نشده و علاقمند به آینده نگری در حوزه اجتماعی نبوده ایم.
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران ادامه داد: حوزه اجتماعی در کشور ما دچار بیماری مزمن شده و راه خروج آن استفاده از همه ظرفیت ها با محوریت مردم است.
7148/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.