جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در ماهشهر کشف شد

کد خبر: ۱۳۰۶۴۹۷
۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در ماهشهر کشف شد

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حیدر عباس‌زاده سه‌شنبه  اظهار داشت: در راستای برخورد قاطعانه نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا و ارز، ماموران پلیس آگاهی شهرستان ماهشهر با اقدامات تخصصی ۲ دستگاه تریلر و کامیون حامل بار قاچاق را در محور ماهشهر _ اهواز شناسایی و متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از بار خودروهای توقیفی هفت‌هزار عدد ظرف آبکش، ۱۶دستگاه لباسشویی و ظرفشویی و ۶ دستگاه کولرگازی فاقد مدارک گمرکی کشف شد.

سردار عباس‌زاده با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش محموله های کشف شده را بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند، بیان داشت: در این رابطه چهار متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان خاطرنشان کرد: سودجویان و مخلان اقتصاد داخلی کشور بدانند نیروی انتظامی با اشراف اطلاعاتی و کنترل تحرکات با هرگونه فعالیت سودجویان برابر قانون برخورد می کند.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما