به گزارش ایرنا منصور کتانباف دوشنبه در آیین رونمایی از کتاب شهریاران شهر در تالار اجتماعات شهید جمالپور ادامه داد: کلانشهر اهواز نقش مهمی در توسعه کشور دارد اما باید بررسی شود که خود این شهر چه میزان توسعه و پیشرفت داشته است.
وی تصریح کرد: از سویی دیگر شهرداری اهواز نقش بسزایی در پشتیبانی دفاع مقدس داشته است که باید به رشته تحریر در بیاید و برای استفاده نسل های بعد در موزه دفاع مقدس قرار گیرد.
شهردار اهواز گفت: در تمام دنیا ثبت وقایع و تاریخ شفاهی یکی از مصادیق پیشرفت و طراحی نقشه راه تلقی می شود.

**تقوا و تواضع لازمه مدیریت شهری
نخستین شهردار اهواز پس از انقلاب اسلامی نیز خطاب به مدیران فعلی شهرداری اهواز گفت: وجود تقوا و روحیه تواضع برای تمام مدیران به ویژه مسئولان شهرداری لازم است.
حجت الاسلام سید نجف علی طباطبایی با اشاره به سابقه دو ساله خود در سکانداری شهرداری اهواز ، ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی مدیران و کارکنان شهرداری اهواز همچنان در اعتصاب بودند و شهردار وقت نیز استعفا داده بود، اگرچه تجربه کافی در امور اجرایی نداشتم اما با انتخاب چند مدیر توانمند به عنوان بازوان قوی تلاش شد تا بخشی از مشکلات شهر رفع شود.

**اهواز مرکز جنگ تحمیلی
دومین شهردار اهواز پس از انقلاب اسلامی نیز که جنگ تحمیلی در زمان سکانداری وی رخ داده است اظهار داشت: تنها در یک روز 54 نقطه از شهر اهواز توسط نیروهای بعث مورد بمباران قرار گرفت.
محمدرضا شریف نیا با اشاره به اینکه اهواز مرکز جنگ تحمیلی بود گفت: اگرچه این جنگ نابرابر خسارت های فراوانی در پی داشت اما همچون یک دانشگاه انسان ساز ثمرات بسیاری هم داشت.
وی ادامه داد: شهر اهواز از جهات مختلف بسیار مهم است اما در مباحث مختلف ازجمله کنترل حاشیه نشینی بدان توجه نشده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی نیز گفت: در استان خوزستان به ویژه کلانشهر اهواز ظرفیت های مدیریتی بسیاری وجود دارد اما فرهنگ انتقال اطلاعات و بیان دیدگاه های مختلف با حفظ حرمت ها ضعیف است.
ابراهیم نوشادی اظهار داشت: مدیران شایسته ای در اهواز وجود دارد که باید قدر آنها دانسته شود.
وی یکی از اولویت های تدوین کتاب شهریاران شهر را مستندسازی تجارب شهرداران گذشته کلانشهر اهواز عنوان کرد و افزود: گام بعدی مستندسازی تجارب معاونت های مختلف شهرداری اهواز است که در دستور کار معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی قرار دارد.
نوشادی با بیان اینکه تحریر کتاب تجارب شهرداران یک کلانشهر پس از انقلاب اسلامی برای نخستین بار در اهواز صورت گرفته است یادآور شد: کلانشهر اهواز پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۱۷ شهردار را تجربه کرده است که همگی آنها در قید حیات هستند از همین رو در جمع آوری مستندات و تجارب با آنها گفت و گو شد.
معاون شهرداری اهواز با اشاره به اینکه تدوین این کتاب در راستای استقرار مدیریت مدیریت دانش در شهرداری اهواز بوده است گفت: این تجربه مدیریتی حاصل آموخته های طول مدیریت افراد در سازمان شهرداری است.
نوشادی خاطر نشان کرد: دانش مدیران باید مستندسازی شود و برای نسل بعد مدیران و کارشناسان شهرداری مورد استفاده قرار گیرد.
رییس شورای شهر اهواز نیز استفاده از تجارب، آزمون و خطای مدیران گذشته را سبب به دست آمدن نتایج مثبت برای پیشبرد اهداف فعلی شهرداری اهواز دانست.
عبدالزهرا سنواتی ادامه داد: طبق روایات و احادیث نیز استفاده از تجارب گذشته توسط مدیران و مسئولان نشانه اهل خرد است.
بنابراین گزارش، کتاب شهریاران شهر (تجارب و خاطرات شهرداران اهواز پس از انقلاب اسلامی) با حضور شهرداران ادوار مختلف اهواز رونمایی شد.
/6002/9887
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.