علی مبارکی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برگزاری این جشنواره برای معرفی جایگاه اسب های اصیل ترکمن که سرمایه ملی محسوب می شوند، نقش اساسی خواهد داشت.
وی در ادامه گفت: راه اندازی باشگاه سوارکاری در سال 97، از دیگر برنامه های هیات سوارکاری خراسان شمالی است که تحقق این مهم می تواند نقطه عطفی برای پرورش اسب اصیل ترکمن در استان باشد.
وی افزود: ما خوشبختانه توانستیم کورس پاییزه بجنورد را با کیفیت بسیار مطلوب برگزار کنیم و مردم هم از این مسابقات استقبال شایانی کردند.
رئیس هیات سوارکاری خراسان شمالی ادامه داد: در این مسابقات فروش اسب اصیل ترکمن را داشتیم که موجب تحرک خوبی میان سوارکاران شد.
اسب اصیل ترکمن جایگاه منحصر بفردی در کشور و خراسان شمالی دارد که نمی توان آن را انکار کرد اما این روزها، کمبودها، کاستی ها و بداخلاقی ها در جامعه و ناهماهنگی ها و بی توجهی ها در میان مسئولان سبب شده تا صنعت اسب در استان نتواند رشد و پیشرفت داشته باشد.
صنعت اسب ترکمن می تواند سبب افزایش درآمد روستاییان محروم به ویژه روستاییان راز وجرگلان باشد اما این بی توجهی ها سبب شد تا همان معدود کسانی که تلاش دارند تا این نژاد و ذخیره ژنتیکی استان را حفظ کنند در ادامه فعالیت های خود بی انگیزه و بی رغبت شوند.
در استان خراسان شمالی سه هزار سر اسب وجود دارد که یک هزار سر آن اسب اصیل ترکمن است.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.