خراسان جنوبی ها افرادی با غیرت و حماسه آفرینی هستند که همواره از بدو انقلاب تاکنون پشتیبان ولایت فقیه و پاسدار خون شهدا بوده و هستند.
پاسداری از آرمان های افزون بر هشت هزار رزمنده ای که جان بر کف برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در میدان های نبرد حق علیه باطل شرکت کردند و با افتخار، چهار هزار و 500 جانباز، هزار و 810 شهید و 223 آزاده را تقدیم نظام و انقلاب کردند.
آری این مردم امروز آمده اند تا بار دیگر به سیراب کنندگان درخت انقلاب بازگو کنند که ما هستیم...
در این روزهای گرم بهاری که گاه در جای جای این استان پهناور، بیشینه دمای هوا به 40 درجه سانتی گراد رسیده است اما صف های طولانی و زنجیر وار این مردم با آن همه شوق و شعف حماسی چشم ها را به خود خیره می سازد.
مردمی که بعد از 38 سال نه تنها به آرمان های انقلابی شان پایبندتر شده اند بلکه با اطلاع کامل از اوضاع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به میدان آمده اند تا در تعیین سرنوشت خود و فرزندانشان که آیندگان این سرزمین هستند، ایفای نقش می کنند.
به هر شعبه اخذ رای که مراجعه می کنی پر شورتر از قبلی است و شور و شعفی که در چهره رای دهندگان موج می زند دیدنی است اما صحبت با یکی از رای اولی ها که اولین تجربه سیاسی خود را درک می کند بسیار جالب بود، انگار عمری در مجالس سیاسی نشسته و تحلیلگری کارآزموده شده است.
آینده کشور را طوری ترسیم می کند که گاه شاید خود به این فکر نیفتاده باشی، ترسیمی روشن از پشتیبانی مردم جامعه اش از ولایت فقیه، نگاهی روشن از وضعیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورش که به گفته وی رئیس جمهوری باید بر اساس قانون، زمام اجرایی کشورش را به دست گیرد که این آرمان ها، در سرلوحه کارش باشد.
در یکی از دیگر شعبه های اخذ رای، حضور پیرمرد و زنی چشم ها را به خود خیره می کرد، به آنها نزدیک شدم پیرمرد هنوز نگذاشت سئوالم به آخر برسد و گفت: برای حمایت از نظام و رهبری آمده ام.
پرسیدم شما که نشستن و برخاستن برایتان سخت است چطور واکر به دست در این حماسه مردمی شرکت کردید، مرد بی محابا پاسخ داد وظیفه من و همه کسانی است که در این کشور زندگی می کنند، تا آخرین نفسم در تعیین سرنوشت کشورم نقش خواهم داشت.
همسر این پیر مرد، با چشمانی اشک آلود به ایراد سخن پرداخت و عنوان کرد: من و شوهرم؛ عزیزانمان را تقدیم این نظام و انقلاب کرده ایم، فرزند و برادر پاسدارم رفتند تا امروز من و شما در این آسایش و امنیت زندگی کنیم و اگر بخواهیم این امنیت به لطف خداوند منان باقی بماند باید دنباله رو راه و رسالت شهدا باشیم.
حضور اقشار مختلف مردم از رای اولی ها گرفته تا افرادی که سالها در این تکلیف و حق مسلم شرکت کرده بودند باعث می شد تا اینکه در پای صحبت هرکدامشان که بنشینی خسته نشوی و این بار جوانی توجهم را جلب کرد که احساس می کردم دل به آینده بسته و در این دوره از انتخابات با هزاران امید شرکت کرده است.
او می گفت: اگر در این تکلیف سیاسی شرکت نکنم بی شک نباید حق اظهار نظر در سرنوشت آینده کشور و به تبع آن خودم داشته باشم چون انتخاب فردی کاردان چه به عنوان رئیس جمهوری و چه به عنوان شورای شهر، آینده ای را برای کشورم خواهد ساخت که سرنوشت همه اقشار کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی ادامه داد: تا نظر اکثریت برای انتخاب فرد اصلح تر به کرسی نشیند بی شک نمی توان انتظار فضای اقتصادی پویا چه از لحاظ داخلی و چه از نظر خارجی داشت و موقعی رشد اقتصادی حاصل خواهد شد که افراد کاردان و مسلط به امور روند اجرایی کشور را به دست گیرند.
محمد صحرایی یکی دیگر از شرکت کنندگان با شور و اشتیاقی که در سینه داشت افزود: به عشق رهبرم آمده ام و از رئیس جمهوری آینده کشورم و شورای شهرم می خواهم پشتیبان رهبر باشند و برای جوانان شغل ایجاد کنند.
آری، صحبت های این مردم شنیدنی است و گویا انتظاراتی یکسان از منتخبان دارند، پشتیبانی از ولایت فقیه، اشتغال زایی، بهبود معیشت خانواده ها، و جلوگیری از آسیب های اجتماعی مهمترین خواسته های این مردم است.
امیدوارم منتخبان مردم در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شورای شهر و روستا، جواب اعتماد مردم را با خدمت صادقانه و جهادی خود بر پایه آرمان های دین مبین اسلام، پشتیبانی از ولایت فقیه و پاسداری از خون مطهر شهدا، پاسخگو باشند.
انشاا...
برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا در 11 شهرستان تابعه استان از ساعت هشت صبح روز جمعه آغاز شده است.
902 شعبه اخذ آرای مردم استان را در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی جمع آوری می کند.
تعداد صندوق های اخذ رای ریاست جمهوری 902 صندوق و شوراهای اسلامی شهر و روستا یک هزار و 202 صندوق است.
رای گیری شورای اسلامی شهر بیرجند در 92 شعبه با پیش بینی 410 صندوق اخذ رای به روش الکترونیکی انجام می شود، اما اخذ رای برای ریاست جمهوری دستی است.
انتخابات شوراهای اسلامی در 908 روستای استان برگزار می شود.
همچنین چهار هزار و 817 نامزد شورا در حوزه روستایی استان، برای تصاحب 2 هزار و 822 کرسی، با هم رقابت می کنند.
مجموع ثبت نام شدگان برای نامزدی شوراهای اسلامی شهر و روستای استان پنج هزار و 678 نفر است
نامزدها در حوزه شهری برای تصاحب 139 کرسی رقابت می کنند.
یکهزار و 170 ناظر و سر ناظر در استان مسئولیت نظارت برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را به عهده دارند.
جمعیت خراسان جنوبی بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن آبان ماه سال 1395، 769هزار نفر اعلام شد که از این تعدادد 454 هزار(59درصد) نفر شهری و 315 هزار نفر (41درصد) روستایی هستند.
از 769 هزار نفر جمعیت استان، 552 هزار نفر واجد شرایط حق رای در انتخابات این دوره هستند که از این تعداد 15هزار و 926 نفر رای اولی اند.
تعداد واجدان شرایط رای در این انتخابات 56 میلیون و 410 هزار و 234 تن اعلام شده است که از این تعداد یک میلیون و 350 هزار و 294 تن رأی اولی هستند.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
*3215*2047*خبرنگار-محمدرسول ابراهیمی اسفدن*انتشار دهنده-عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.