تمرین امروز تیم استقلال در حالی برگزار شد که خسرو حیدری پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات این تیم بازگشت.

به گزارش جی پلاس، تمرین تیم فوتبال استقلال امروز (سه‌شنبه) از ساعت 11:30 در مجموعه ورزشی صنایع دفاع آغاز شد و بازیکنان در ابتدای این تمرین به صورت آهسته دور زمین دویدند و گرم کردند.

* وینفرد شفر پس از گرم کردن، بازیکنان را وسط زمین جمع و دقایقی با آنها درباره تمرین تاکتیکی امروز گفت‌و‌گو کرد.

* خسرو حیدری مدافع تیم استقلال که به دلیل مصدومیت مدتی دور از تمرینات بود،‌ امروز به تمرین بازگشت و همراه داریوش شجاعیان و امیرحسین کارگر به صورت اختصاصی تمرین کرد.

* پژمان منتظری نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا در تمرین امروز آبی‌پوشان غایب بود.

* همچنین مهدی رحمتی و حسین حسینی پس از تمرینات انفرادی زیر نظر اشکان نامداری به تمرینات گروهی اضافه شدند.

* پس از پایان تمرین نیز برخی از بازیکنان استقلال زیر نظر شفر و دستیاران او به تمرین اختصاصی پرداختند.

تمرین تیم استقلال امروز در حالی برگزار شد که با وجود اعلام قبلی باشگاه استقلال، اجازه ورود خبرنگاران به مجموعه صنایع دفاع داده نشد و خبرنگاران نیز در اعتراض به همین موضوع حاضر به پوشش خبری تمرین آبی‌پوشان نشدند و محل تمرین این تیم را ترک کردند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.