شهردار پاریس از اجرایی شدن برنامه‌های جدیدی به منظور مقابله با آلودگی هوا خبر داد.

جی پلاس،  بنابر اعلام «آن هیدالگو» شهردار پاریس، این طرح‌های جدید به منظور محدود کردن رفت و آمد خودروها در این شهر است تا با آلودگی هوا مقابله شود.

«آن هیدالگو» همچنین گفت: این طرح در نظر دارد تا تعداد خودروهای شخصی در خیابان‌ها و مسیرهای ارتباطی به نصف کاهش پیدا کند. این برنامه بخشی از تلاش‌ها جهت تصرف مجدد فضاهای عمومی برای دوچرخه‌سواران و عابران پیاده است.

به گفته شهردار پاریس، این برنامه قدم به قدم در جهت مناسب‌سازی مرکز شهر برای عابران پیاده حرکت می‌کند. همچنین براساس این طرح محدودیت تردد برای خودروهای شخصی اعمال می‌شود و خودروها متعلق به ساکنان محلی، پلیس، خدمات اورژانس شامل آن نمی‌شوند.

هیدالگو همچنین اظهار داشت: هدف ما این است تا رفت و آمد خودروها کاهش چشمگیری پیدا کند همان طور که در تمامی شهرهای بزرگ جهان اقداماتی در این راستا انجام شده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.