خاطره‌گویی سردار غلامحسین هاشمی فرمانده ادوات لشکر ۱۴ امام حسین(ع) در دوران دفاع مقدس و تجلیل از آزاده سرافراز و پیشگام انقلاب حاج اصغر کلانی و رونمایی از اثر نگارگری استاد رضا بدرالسماء با عنوان «از خون شهیدان وطن» از برنامه‌های این نشست بود.

 همزمان با هفته دفاع مقدس، پنجمین نشست تاریخ شفاهی «یاد»  در نگارستان امام خمینی(س) اصفهان برگزار شد.

به گزارش جماران، مهدی بنکدار، مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان، در این نشست با تأکید بر تداوم نشست‌های تاریخ شفاهی و انتقال ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس به نسل آینده گفت: این نشست‌ها فرصتی برای پاسداشت مجاهدت‌های آزادگان و پیشکسوتان انقلاب و آشنایی با خاطرات ناب دفاع مقدس است و تجلیل از شخصیت‌هایی مانند حاج اصغر کلانی به عنوان ریشه‌های انقلاب اسلامی که در تمام مراحل انقلاب، دفاع مقدس و اسارت پایداری کردند.

خاطره‌گویی سردار غلامحسین هاشمی فرمانده ادوات لشکر ۱۴ امام حسین(ع) در دوران دفاع مقدس و تجلیل از آزاده سرافراز و پیشگام انقلاب حاج اصغر کلانی و رونمایی از اثر نگارگری استاد رضا بدرالسماء با عنوان «از خون شهیدان وطن» از دیگر برنامه‌های این نشست بود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.