به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران، حجت اله میرزایی افزود: در مراحل بعدی، سفرهای خارجی مدیران شهرداری، مجوزهایی که منجر به ایجاد درآمد یا ثروت برای گروه های خاص و همه معاملاتی که در شهرداری انجام می شود نیز بارگذاری خواهد شد.
وی اظهار کرد: همچنین در مراحل پیشرفته تر می توان استخدام ها، انتصابات و همه رفتارهایی که در شهرداری انجام می شود را به طور شفاف مشخص کرد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه فساد در فضای پنهان کاری و عدم شفافیت رشد پیدا می کند خاطرنشان کرد: گام نخست برای مقابله با فساد، شفافیت همه تراکنش های رفتاری سازمان های و شرکت های عمومی از جمله اطلاعات مالی، اطلاعات عملکردی و اطلاعات بازرگانی است.
وی با تأکید بر اینکه این اطلاعات باید قابلیت مشاهده، نظارت و ارزیابی توسط همگان را داشته باشد گفت: سامانه هوشمند شفافیت شهرداری تهران نیز با این باور که مهمترین راه و ابزار مقابله با فساد، شفافیت حداکثری و نظارت پذیر کردن رفتار راه اندازی شده است.
میرزایی افزود: از آنجایی که عوارضی که از شهروندان دریافت می شود منبع اصلی تأمین مالی شهرداری است؛ بنابراین شهروندان باید اطلاعات دقیقی از رفتار مالی مدیران شهرداری داشته باشند.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه راه اندازی سامانه شفافیت مسیر شفاف سازی است نه افشاگری، تأکید کرد: شهرداری تهران قصد افشای تخلفات را ندارد و البته این موضوع وظیفه شهرداری هم نیست؛ در صورت وقوع تخلف، این تخلفات باید توسط دستگاه قضایی یا مراجع ذیربط پیگیری شود.
وی افزود: آنچه ما به عنوان شهرداری وظیفه داریم ایجاد فضای شفاف برای رصد و نظارت همگانی است.
میرزایی گفت: با توجه به اینکه مبارزه با فساد یک دستور کار مستمر است شهرداری تهران در این زمینه پیشگام شده و امیدواریم با تکرار و الگوبرداری از آن در همه بخش های دستگاه های عمومی در آینده شاهد کاهش جدی فساد و شفافیت حداکثری رفتار مدیران بخش عمومی باشیم.

تهرام/9353//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.