جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

آتش‌سوزی در نازی‌آباد تهران ۳۰ نجات یافته داشت

کد خبر: ۱۳۴۶۰۵۶
آتش‌سوزی در نازی‌آباد تهران ۳۰ نجات یافته داشت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران شامگاه چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ساعت ۱۵:۲۱ امروز حادثه آتش‌سوزی ساختمان اداری در نازی‌آباد، خیابان شهید رجایی، محله هزار دستگاه به سامانه ۱۲۵ اعلام و بلافاصله ماموران ۳ ایستگاه آتش نشانی به همراه خودروهای حامل تجهیزات تنفسی به محل حادثه اعزام شدند.

سید جلال ملکی افزود: محل آتش‌سوزی یک ساختمان ۴ طبقه اداری متعلق به یکی از شرکت‌های بیمه‌ای که در طبقه منهای یک انباری به وسعت ۱۲۰ متر وجود داشت که به ابعاد کوچکتر تقسیم شده بود.

وی گفت:  دود بسیار غلیظی در طبقات بالایی منتشر و آتش در حال سرایت به بخش‌های جانبی بود.

ملکی با بیان اینکه تعدادی از کارمندان و ارباب‌رجوع‌ها در ساختمان حضور داشتند، خاطرنشان کرد: در ابتدا تعدادی از این افراد به خارج از ساختمان هدایت شدند همچنین تعدادی از آنها به سطح پشت‌بام رفته و از طریق نردبان هیدرولیکی به پایین منتقل شدند. در مجموع آتش‌نشانان ۳۰ نفر را از این ساختمان خارج کردند.

وی ادامه داد: دو نفر از این افراد دچار دودگرفتگی شده بودند که تحویل عوامل اورژانس شدند و تیم‌های دیگر نیز دودی غلیظی را که در طبقه منهای یک قرار داشت تخلیه و پس از آن لکه‌گیری و شعله‌زنی شدند.

ملکی علت این آتش سوزی را در دست بررسی کارشناسان آتش نشانی اعلام کرد.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما