دولت آمریکا پس از گذشت ٩ سال از تحریم شیخ اکرم الکعبی، این‌بار در تکاپوى قرار دادن نام مقاومت اسلامى نُجَباء در لیست سیاه ترور است.

 

به گزارش جماران به نقل از دفتر رسانه‌ای مقاومت اسلامی نُجَباء ، همزمان با اجرایی شدن قانون تحریمی موسوم به "کاتسا" از جانب آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، روز شنبه ١٣ آبان ١٣٩٦ بار دیگر نام مقاومت اسلامى نُجَباء برای گنجانده شدن در لیست تحریمی ضدتروریسم کنگره آمریکا به مجلس نمایندگان ایالات متحده ارائه شد.

این درحالى است که در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۳۸۷ نیز نام «شیخ اکرم الکعبی» دبیرکل مقاومت اسلامى نُجَباء، از سوى وزارت خرانه‌دارى آمریکا تحت دستور اجرایی به‌شماره ۱۳۴۳۸ با اتهاماتى واهى چون "برهم زدن آرامش و ثبات کشور و دولت عراق" در لیست سیاه قرار گرفته بود.

دولت ایالات متحده وى را به "مجری و یا حامی مستقیم اعمال خشونت‌ علیه مردم، سیاستمداران عراقی و نیروهای ائتلاف" متهم کرده بود.

«استیوارت لیفى» معاون وقت وزارت خزانه‌دارى آمریکا در امور تروریسم و جاسوسى مالى، در تشریح اتهامات فوق‌الذکر مدعی شده بود که دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء علاوه بر هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی حملات علیه نیروهای ائتلاف و نظامیان آمریکایی، در اعمال خشونت آمیز علیه سیاستمداران این کشور نقش دارد!

وب‌سایت حکومتى امریکا در مقطع یادشده با اعلام اینکه این فرمان تحریمی در ۲۶ تیرماه ۱۳۸۶ با دستور جورج بوش (رئیس‎جمهور اسبق) پیگیرى شده است، افزود: هرگونه نقل و انتقال میان فرد مشخص شده در قانون ۱۳۴۳۸ با شهروندان آمریکایی ممنوع است و دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری اموال او‌ را مصادره می‌کند.

اکنون با گذشت ۹ سال از تحریم شیخ اکرم الکعبی، سناتور «تد پو (Ted Poe)» نماینده جمهوری‌خواه از حوزه انتخابیه دوم تگزاس، بار دیگر طرح تحریم مقاومت اسلامى نُجَباء را به مجلس نمایندگان ایالات‌متحده آمریکا تقدیم کرده است.

نامبرده رئیس کمیته فرعی "تروریسم، عدم اشاعه و تجارت" در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکاست که همواره مواضع کینه‌توزانه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های مقاومت اسلامی اتخاذ می‌نماید.

نام سناتور تد پو، در صدر امضاکنندگان بسیاری از قطعنامه‌های خصمانه به چشم می‌خورد و بارها در حمایت از گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) نطق کرده است.

در مورد روند اجراىی شدن لایحه مزبور مى‌توان گفت که ابتدا باید در مجلس نمایندگان به تصویب برسد، سپس از تصویب مجلس سنا نیز بگذرد و در نهایت به امضای رئیس‌جمهور آمریکا برسد.

پیش‌بینى مى‌شود مدت‌زمان معمول براى تصویب لایحه، دو الى سه ماه باشد که بر آن اساس، جزئیات بیشتر منتشر خواهد شد.

بنابر این گزارش،  «سامانتا پاور» نماینده پیشین دولت آمریکا در سازمان ملل نیز چندی قبل‌تر در ادامه شانتاژ تبلیغاتی واشنگتن، طی اظهاراتی در جمع اعضای شورای امنیت، مقاومت اسلامی نُجَباء را به مشارکت در کشتار مردم حلب سوریه متهم کرده بود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.