این عملیات با ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد انجام شده است.

به گزارش جماران به نقل از المسیره نت، نیروهای مسلح یمن امروز دوشنبه از اجرای یک عملیات منحصر به فرد و گسترده علیه عربستان سعودی و هدف قرار دادن پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط، در پاسخ به تجاوز وحشیانه عربستان سعودی و تشدید عمده آن در پنج روز گذشته، خبر دادند.

نیروهای مسلح در بیانیه‌ای که توسط «یحیی سریع»، سخنگوی رسمی ارتش یمن، منتشر شد، تأکید کرد که به لطف خدا، عملیات نظامی منحصر به فرد و گسترده‌ای را انجام داده و تأسیسات و زیرساخت‌های نظامی، از جمله آشیانه‌های هواپیماهای جنگی، رادارها، باندهای فرودگاه، انبارهای مهمات و سایر اهداف در پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط را هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است که این عملیات با ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد انجام شده و تأیید می‌کند که ضربات دقیق و مستقیم بوده‌اند و به لطف خداوند و قدرت او، این عملیات خسارات قابل توجهی را در این پایگاه وارد کرده است.

وی اظهار داشت که این عملیات در پاسخ به تجاوز وحشیانه عربستان سعودی که کشور و مردم ما را هدف قرار داده و با توجه به تشدید قابل توجه تنش‌ها که با انجام بیش از ۳۰۰ حمله هوایی در پنج روز گذشته توسط هواپیماهای جنگی سعودی انجام شده است، انجام شد.اف۱۵و «تایفون» با برخاستن از پایگاه‌های خمیس مشیط و طائف، بیشتر استان‌های یمن را هدف قرار داد.

در این بیانیه تأکید شده است که نیروهای مسلح یمن تا زمانی که عربستان به تجاوز ظالمانه خود علیه مردم یمن ادامه دهد، به عملیات نظامی منحصر به فرد خود علیه خاک عربستان ادامه خواهند داد و هرگونه تجاوز جدید با عملیات گسترده‌تر و شدیدتری مواجه خواهد شد.

او به ادامه معادله محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید و هدف قرار دادن تجمعات نیروهای سعودی تا توقف تجاوز و پایان محاصره میهن اشاره کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.