نیروهای مسلح یمن بار دیگر تأکید کرد: کشتیرانی برای همه شرکت‌ها امن است، به جز کشتی‌های عربستان سعودی که پیشتر محاصره آن‌ها اعلام شده بود.

به گزارش جماران به نقل از المسیره، نیروهای مسلح یمن عصر امروز جمعه با صدور بیانیه ای اعلام کرد، عملیات منحصر به فرد گسترده‌ای را از چند مسیر مختلف، با هدف عقب‌راندن تحرکات و تجمعات دشمن سعودی در استان های تعز و الحدیده در غرب این کشور، اجرا کردند.

نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات «والله أشد بأساً وأشد تنکیلًا» را در سوم سپتامبر جاری و با مشارکت گسترده مردم و قبایل آزاد به اجرا درآوردند.

بر اساس بیانیه نیروهای مسلح یمن، عملیات منحصر به فرد و گسترده از چند مسیر مختلف با هدف بیرون راندننیروهای وابسته به عربستان سعودی در برخی شهرهای ساحل غربی انجام شد.

نیروهای مسلح یمن تأکید کرد که نیروهای وابسته به عربستان سعودی مرتکب «زشت‌ترین جنایت‌ها» علیه شهروندان شده و در صدد بودند جغرافیای یمن را تحت اشغال و سیطره سعودی درآورند.

نیروهای مسلح یمن در این بیانیه اعلام کرد که این عملیات با وجود پوشش هوایی گسترده عربستان سعودی که از مزدورانش حمایت می‌کرد، با موفقیت انجام شد و دشمن سعودی نتوانست بر روند عملیات تأثیر بگذارد.

در ادامه این بیانیه آمده است که در نتیجه این عملیات، مزدوران عربستان سعودی از 6 شهرستان در استان‌های تعز و الحدیده به وسعت 5400 کیلومتر مربع بیرون رانده شدند و این مناطق اکنون امن و باثبات شده است.

در این بیانیه که توسط یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن خوانده شد آمده است که ارتش یمن همچنین اعلام کرد در جریان این عملیات، هفت تیپ نظامی نیروهای وابسته به عربستان سعودی متشکل از 38 گردان نظامی هدف قرار گرفت و صدها نفر از عناصر وابسته به عربستان کشته، زخمی و اسیر شدند.

در ادامه این بیانیه آمده است که در نتیجه این عملیات منحصر به فرد، شماری از اسرای یمنی که سال‌ها نزد عناصر وابسته به عربستان سعودی در ساحل غربی در بند بودند نیز آزاد شدند.

نیروهای مسلح یمن در این بیانیه  تأکید کرد که در این عملیات 32 مورد مقابله با جنگنده‌های سعودی انجام شد و 9 فروند هواپیما نیز سرنگون شد.

نیروهای مسلح یمن بار دیگر تأکید کرد: کشتیرانی برای همه شرکت‌ها امن است، به جز کشتی‌های عربستان سعودی که پیشتر محاصره آن‌ها اعلام شده بود.

در ادامه این بیانیه آمده است که  تثبیت معادله «محاصره در برابر محاصره» و «تشدید در برابر تشدید» تا توقف تجاوز و رفع محاصره از مردم یمن ادامه خواهند داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.