خبرگزاری رویترز نیز به نقل از مقامات -که هویت آنها فاش نشده است- گزارش داد که 3 نشست در کاخ سفید برای بررسی گزینه های مربوط به عملیات نظامی احتمالی در ونزوئلا برگزار شده است.

 به گزارش جماران، روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابعی که آنها را مطلع توصیف کرد، گفت: نیروهای آمریکایی در حال آماده شدن برای صدور دستورات حمله احتمالی به ونزوئلا هستند.

این منابع گفتند که بحث های سطح بالایی در مورد اینکه آیا حمله آمریکا به ونزوئلا صورت می گیرد یا خیر، در حال انجام است.

این روزنامه به نقل از یک مقام دولت گزارش داد که مجموعه ای از گزینه ها به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ارائه شده است.

این روزنامه همچنین به نقل از یک منبع مطلع گفت که خلبانان جنگنده در ناو هواپیمابر آمریکایی که به منطقه اعزام شده اند، در حال بررسی پدافند هوایی ونزوئلا هستند.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از مقامات -که هویت آنها فاش نشده است- گزارش داد که 3 نشست در کاخ سفید برای بررسی گزینه های مربوط به عملیات نظامی احتمالی در ونزوئلا برگزار شده است.

این خبرگزاری افزود: نشستی روز چهارشنبه گذشته برگزار شد و به دنبال آن نشست بزرگتری روز پنجشنبه با حضور معاون رئیس جمهور، وزیر جنگ و رئیس ستاد مشترک برگزار شد، در حالی که رئیس جمهور ترامپ روز پنجشنبه در اتاق عملیات در نشستی شرکت کرد و تعدادی از گزینه ها را بررسی کرد.

 

نیزه جنوبی

پیشتر، شبکه «سی بی اس» نیز به نقل از منابع مطلع  گزارش داد که مقامات ارشد نظامی گزینه های به روز شده ای را در مورد عملیات احتمالی در ونزوئلا به رئیس جمهور ترامپ ارائه کرده اند و منابع فاش کردند که گزینه های احتمالی شامل حملات زمینی بوده است.

ارتش آمریکا از عملیات نظامی به نام «نیزه جنوبی» برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر خبر داد.

شایان ذکر است که در اوت گذشته، رئیس جمهور آمریکا ترامپ یک دستور اجرایی صادر کرد که خواستار افزایش استفاده از ارتش به بهانه مبارزه با باندهای مواد مخدر در آمریکای لاتین شد.

واشنگتن از اعزام کشتی های جنگی و زیردریایی به سواحل ونزوئلا خبر داده است، در حالی که پیت هیگسیث، وزیر دفاع آمریکا گفته است که ارتش برای عملیات، از جمله تغییر نظام در ونزوئلا، آماده است.

در مقابل، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در دیدار با  سی ان ان  از مردم آمریکا خواست برای صلح در منطقه با ونزوئلا متحد شوند.

مادورو چهارشنبه گذشته دستور تشکیل رهبری دفاع ملی را صادر کرد، در حالی که خبرگزاری رویترز گزارش داد که کاراکاس شروع به استقرار تسلیحات، از جمله تجهیزات ساخت روسیه، کرده است و در صورت حمله هوایی یا زمینی آمریکا، قصد دارد عملیات مقاومتی شبیه جنگ های چریکی انجام دهد.

حملات ارتش آمریکا به قایق ها در دریای کارائیب و اقیانوس آرام به بهانه قاچاق مواد مخدر و هدف قرار دادن مستقیم افراد در آن، در عملیات کشتار فراقانونی در جامعه بین المللی جنجال برانگیز شده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی آمریکا و ونزوئلا

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.