دکتر احمد الفرا، مدیر بخش اطفال و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر، تأیید کرد که ویروس در حال گسترش شبیه ترین به نوع جهش یافته کرونا است و به دلیل سوء تغذیه و کمبود ایمنی، کودکان را به شدت مبتلا می کند.

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، نوار غزه شاهد شیوع یک سویه ویروسی جدید و به سرعت مسری است که علائم کشنده ای شبیه به کرونا دارد و به ویژه در میان کودکان در بحبوحه قحطی، محاصره و فروپاشی سیستم بهداشتی شیوع پیدا کرده است.

دکتر احمد الفرا، مدیر بخش اطفال و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر، تأیید کرد که ویروس در حال گسترش شبیه ترین به نوع جهش یافته کرونا است و به دلیل سوء تغذیه و کمبود ایمنی، کودکان را به شدت مبتلا می کند.

وی توضیح داد که این بیماری علائمی شبیه آنفولانزا نیز دارد و خاطرنشان کرد که عدم وجود دستگاه های بخور درمانی در نتیجه قطع برق، وضعیت را خطرناک تر می کند، در حالی که کودکان از بی خوابی در نتیجه ترس مداوم از صدای انفجار رنج می برند.

الفرا گفت که هدف قرار دادن مجتمع درمانی ناصر اولین بار نبوده و آخرین بار نیز نخواهد بود و خاطرنشان کرد که ارتش اسرائیل عمداً هنگام بمباران بیمارستان اقدام به کشتن می کند و بهانه دوربین را دلیلی برای توجیه این حمله قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد که تعداد کشته شدگان در نتیجه قحطی و سوء تغذیه به 330 نفر رسیده است که 125 نفر از آنها کودک هستند و افزود: ارتشی که خود را اخلاقی ترین ارتش می داند، کودکان را با گرسنگی می کشد.

مدیر بخش اطفال و زایمان در مجتمع پزشکی ناصر از جامعه بین المللی خواست تا برای توقف آنچه او نسل کشی مداوم در این منطقه خواند، اقدام فوری انجام دهند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.