«دلیل اساسی» برای امتناع پوتین از ورود به مذاکرات صلح جدی، اعتقاد اوست که هنوز منابع لازم برای ادامه جنگ را در اختیار دارد و «زمان به نفع اوست».

به گزارش جماران به نقل از الجزیره، در سایه تحولات اخیر و گفتگوهای تلفنی بین رهبران روسیه و آمریکا، سفیر سابق بریتانیا در کی‌یف، سیمون اسمیت، تأکید می‌کند که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، «امیدوار است» که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، صبرش را در برابر مذاکرات آتش‌بس از دست خواهد داد، که این امر او را قادر می‌سازد تا به جنگ در اوکراین ادامه دهد.

اسمیت در اظهاراتی به وب‌سایت آی پیپر بریتانیا، ۴ دلیل اصلی برای اصرار پوتین بر موضع خود را مشخص کرد:

 

اولاً، پوتین معتقد است که زمان و منابع به نفع اوست:

اسمیت اشاره می‌کند که «دلیل اساسی» برای امتناع پوتین از ورود به مذاکرات صلح جدی، اعتقاد اوست که هنوز منابع لازم برای ادامه جنگ را در اختیار دارد و «زمان به نفع اوست».

اسمیت اضافه می‌کند که پوتین «به احتمال زیاد متقاعد شده است که ترامپ مایل نیست هیچ منبع قابل توجه دیگری از آمریکا را به دفاع از اوکراین  اختصاص دهد، و شاید معتقد نباشد که کشورهای اروپایی و دیگران می‌توانند این شکاف را پر کنند.»

و در سایه کنترل نیروهای روسی بر یک پنجم اوکراین و پیشروی آنها، پوتین معتقد است که «اگر به استراتژی دستاوردهای تدریجی مانند وضعیت  فعلی ادامه دهد، هنوز شانس خوبی برای پیروزی دارد».

 

 

ثانیاً، ترامپ پوتین را به زلنسکی ترجیح می‌دهد:

اسمیت معتقد است که پوتین «فرصتی برای ارزیابی ترامپ داشته است» و مشکوک است که پوتین «دلیل موجهی برای اعتقاد به اینکه ترامپ او را  بیشتر از زلنسکی دوست دارد» داشته باشد.

به گفته سفیر سابق در کی‌یف، دیدار «وحشتناک» ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید بسیاری از چیزها را فاش کرد، از جمله اینکه ترامپ هنوز از  زلنسکی به دلیل عدم همکاری با او در سال ۲۰۱۹ متنفر است».

از نظر پوتین، «ترامپ نوع مورد علاقه او از مردان است»، که باعث می‌شود او معتقد باشد که رئیس‌جمهور آمریکا «به احتمال زیاد برای روسیه به  خوبی پیش خواهد رفت».

 

ثالثاً، پوتین آماده «ریسک کردن» با تحریم‌های آمریکا است:

اسمیت تأکید می‌کند که پوتین با ترامپ «ریسک می‌کند» زیرا معتقد است که او در برنامه‌های افزایش تحریم‌ها علیه روسیه پیش نخواهد رفت، که این «خبر بسیار بدی» برای مسکو خواهد بود.

علیرغم درخواست‌های رهبران غربی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه، ترامپ اشاره کرده است که ایالات متحده «آماده پیوستن به تلاش‌های  تحریمی اروپا نیست».

اسمیت معتقد است که پوتین معتقد نیست که ترامپ واقعاً در اعمال تحریم‌های جدید جدی است، و همچنین معتقد نیست که رئیس‌جمهور آمریکا آنقدر  از او عصبانی شود که تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال کند.

 

چهارم، پوتین انتظار دارد که ترامپ خسته شود

سفیر سابق معتقد است که ادامه حملات روسیه به اوکراین، علیرغم مذاکرات صلح احتمالی، پیامی از پوتین به ترامپ است مبنی بر اینکه: «شما باید درک کنید که نشستن پای میز مذاکره به معنای توقف من در پیگیری جنگ نیست.»

پوتین امیدوار است با تعلل در مذاکرات، ترامپ خسته شود و بگوید: «من از این خسته شده‌ام، این را امتحان کردم، و آمریکا هیچ منفعتی در مداخله ندارد، بنابراین ما از اینجا می‌رویم».

این نتیجه برای پوتین مناسب خواهد بود زیرا «او معتقد نیست که هیچ نهاد دیگری بتواند شکافی را که ایالات متحده در صورت خروج ترامپ از مذاکرات صلح با اوکراین ایجاد می‌کند، پر کند.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.