به گزارش ایرنا، احمد مشایخ روز سه شنبه در جلسه توجیهی و هماهنگی این طرح با دهیاران بخش مرکزی گناوه افزود: دولت در این طرح بدنبال ایجاد زمین های لازم برای توسعه پایدار و همیشگی در روستا با رویکرد اقتصادی، اجتماعی و اشتغال زایی است.
وی گفت: دولت مصمم است با اجرایی شدن طرح علاوه بر اینکه از مهاجرت روستاییان به شهر جلوگیری کند، بخش های عظیمی از فرصت های شغلی را که در اقتصادملی، محلی و منطقه ای کارساز و راهگشا خواهد بود فعال کند که به پیشبرد اهداف در توسعه کلان کمک شایانی خواهد کرد.
کارشناس مسئول امورفنی بنیادمسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر ادامه داد: با برنامه ریزی صورت گرفته این طرح با تاکید استاندار بوشهر برخلاف دیگر نقاط کشور در تک تک روستاهای استان با شناسایی ظرفیت و قابلیت های موجود هر منطقه در سطح یک منظومه اجرا می شود.
وی گفت: اجرای این طرح در برطرف کردن مسائل، مشکلات و معضلات روستاها که در سال های اخیر با آن گریبانگیر بودند حایز اهمیت زیادی است و نقش بسزایی ایفا خواهد کرد.
وی اظهارکرد: در اجرایی شدن این طرح که در استان بوشهر از بخش ریگ شهرستان گناوه آغاز شده شرکت مهندسی مشاور رویان که از تجربه بالایی درسطح ملی و بین المللی برخوردار است، بنیادمسکن را همراهی خواهد کرد.
مشایخ بیان کرد: از دهیاران انتظار و توقع داریم که همکاری و مشارکت و تعامل وافری با این بنیاد و شرکت مهندسی مشاور رویان در اجرای این طرح مهم داشته باشند.
مدیر طرح توسعه پایدار منظومه روستایی استان بوشهر از شرکت مهندسی مشاور رویان هم گفت: طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی کاری فرابخشی است که در نتیجه هم افزایی دستگاه های مختلف اجرایی محقق می شود.
محمدعلی حامدی افزود: در قالب این طرح در هر استان، روستاها براساس شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و قابلیت و ظرفیت های شغلی و اجتماعی و اقتصادی به تفکیک، منظومه هایی را تشکیل می دهند و هر یک به قطبی تبدیل می شوند.
وی از دهیاران روستاهای بخش مرکزی گناوه خواست تا قابلیت های مناطق خود را در عرصه های مختلف با ایده و راهکارهای مناسب و همچنین موانعی که سبب توسعه روستایی و ایجاد اشتغال شده ارایه دهند تا در برطرف کردن آنها برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
دانیال اسفندیاری بخشدار مرکزی گناوه هم با اشاره به اهمیت طرح و ضمانت اجرایی آن گفت: بررسی و برطرف کردن کمبود و مشکلات روستاها باید در اجرای این طرح مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: از دهیاران انتظار داریم که مسایل و مشکلات و کمبودهای روستاهای خود را همراه با پیشنهاد و راهکار ارایه دهند تا با اجرای این طرح توسعه و پیشرفت این مناطق شتاب بگیرد.
دراین جلسه دهیاران کمبود منابع آب برای فعالیت های روستاییان در عرصه های مختلف از عمده ترین مشکلات مناطق خود عنوان و خواستار احداث سدهای آبخیزداری شدند.
نبود سرمایه گذار و بازاریابی در معرفی و فروش صنایع دستی فرش وگبه شول و پرداخت نشدن حق آلایندگی و جذب نیروی بومی در شرکت های نفتی منطقه از دیگر مسایل مطرح شده دهیاران دراین جلسه بود.
بیش از 20 درصد جمعیت 102 هزارنفری گناوه در شمال استان بوشهر در روستاها سکونت دارند.
6164/6043** خبرنگار: نعمت الله بهروزی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.