دکترغلامرضا خمیسی‌پور افزود: تمام اعضای هیأت علمی و محققان می‌توانند طرح‌های تحقیقاتی خود را با موضوع یاد شده ارائه کنند و دانشگاه در قالب گرنت پژوهشی از آن‌ها حمایت می‌کند.

وی افزود: محققان می‌توانند طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه خود را در سامانه پژوهش‌یار با موضوعات ویروس کرونا یا کووید ۱۹ ثبت کنند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: تمام روال‌های طرح‌های پژوهشی اعم از کمیته مالی و اخلاق مرتبط با این موضوع از سوی این معاونت، در اسرع وقت با نگاه ویژه‌ای بررسی و مورد تصویب قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: معاونت تحقیقات و فناوری از تمامی امکانات خود برای پیشبرد این طرح‌ها استفاده خواهد کرد تا هرچه سریع‌تر مشکل پیش‌آمده برای جامعه در خصوص این ویروس از سر راه مردم عزیز ایران برداشته شود.

خمیسی‌پور گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکنون طی نامه‌هایی جداگانه به دانشکده‌ها و مراکز ذی‌صلاح آمادگی خود را جهت این امر اعلام نموده است.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: برای پیشگیری، کنترل و مقابله با این ویروس و ریشه‌کنی آن در جامعه توجه به امر پژوهش یک ضرورت است و این مساله مورد تأکید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز هست و ما نیز در مورد این مهم نگاه ویژه‌ای خواهیم داشت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.