به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز پنجشنبه در نشست شورای مدیریت بحران استان بوشهر افزود: چهار استان همجوار این استان درگیر مبارزه با آفت ملخ صحرایی هستند که در مبارزه با این آفت با استفاده از همه امکانات باید به صورت جهادی عمل کرد.
وی یادآورشد: با توجه به اینکه شیوع آفت ملخ صحرایی بر امنیت غذایی کشور تاثیر می گذارد باید اعتبارات لازم دراین بخش تخصیص یابد و استان تمام حمایت خود را از جهاد کشاورزی در این راستا انجام می دهد.
استاندار بوشهر اظهارداشت:رسالت مدیریت بحران تنها اطلاع رسانی در خصوص اتفاق رویداد نیست بلکه باید با فعال کردن کارگروه های این شورا در بخش های مختلف اقدام های پیشگیرانه انجام شود.
وی گفت:رسالت مدیریت بحران تعریف پروژه های مختلف برای پیشگیری از حوادث در بخش های مختلف و برنامه ریزی اعضای این کارگروه برای پیشگیری از حوادث احتمالی، ایمنی و سلامت در استان است که باید فعال تر عمل کنند.
گراوند با اشاره به احداث باغ ویلاها در استان بوشهر گفت: اگر هر مدیری در بخش خود به خوبی عمل کند امروز نباید با مشکل باغ ویلاها در مناطق مختلف استان روبه رو باشیم و در این شرایط وظیفه استان تامین آب آشامیدنی مردم است و هیچ وظیفه ای در مقابل تامین آب باغ ویلاها نداریم.
وی اضافه کرد: حل مشکل جاده ساحلی بوشهر- گناوه که در زمان بارندگی دچار آبگرفتگی می شود و ایمن سازی محور کوهستانی محور اهرم - فراشبند به عنوان یکی از محورهای پر خطر استان در زمان بارندگی است که برای ایمن سازی این محورها باید از توان کارگروه های تخصصی و اساتید دانشگاه خلیج فارس، ‌صاحب نظران و کارشناسان استفاده شود.
استاندار بوشهر افزود: باتوجه به پوشش مناسب گیاهی مراتع و جنگل های استان بوشهر به دلیل بارندگی ها دستگاه های منابع طبیعی و آبخیزداری، محیط زیست و فرمانداران نسبت به پیشگیری از آتش سوزی ها و تامین وسایل و امکانات آتش نشانی اقدام کنند.
گراوند یادآورشد: در راستای پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار برای شناورهای مختلف صیادی و سفاری در زمان شرایط نامساعد جوی دریابانی باید از دریاروی شناورها پیشگیری و اجازه تردد را به آنها ندهد.
استاندار بوشهر گفت: از همکاری نهادها و قشرهای مختلف مردم در کمک رسانی به مردم آسیب دیده استانهای سیل زده تشکر می شود.
وی تاکید کرد: ارائه کمک ها با مدیریت واحد و وحدت رویه در سرعت بخشی ارائه خدمات به آسیب دیدگان موثر است و در شرایط کنونی با توجه به اعلام نیاز استانداری های خوزستان و لرستان براساس نیاز اقلام خواسته شده بسته بندی و ارسال شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نیز گفت: تاکنون 950 نفر از داوطلبان این جمعیت در قالب 30 تیم در مناطق مختلف سیل زده به آسیب دیدگان کمک رسانی می کنند.
غلامرضا حاجیانی افزود: مردم استان بوشهر تاکنون بیش از 2میلیارد ریال کمک نقدی و 10 میلیارد ریال غیر نقدی به مناطق سیل زده کشور کمک کرده اند.
معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: تاکنون 955 نفر از نواحی مختلف استان در قالب گروه های جهادی به مناطق سیل زده اعزام و اقدام به امداد رسانی کرده اند.
سرهنگ سهراب انبارکی افزود: تاکنون در بخش درمان 15 هزار پزشک از استان بوشهر به سه هزار و 500 نفر خدمات و 400 میلیون ریال دارو برای آنان تامین شده است.
وی ایجاد سیل بند، ارائه خدمات آشپزخانه و توزیع 96 هزار دست غذا تاکنون پخت سه هزار و 500 قرص نان در روز، توزیع 100 تن مواد غذایی و سه هزار و 500 تخت پتو و تشک را از جمله اقدامات و کمک های گروه های جهادی استان بوشهر به سیل زدگان عنوان کرد.
6047/6045
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.