ویل پارکس نماینده یونیسف در ایران از دستاوردهای برنامه های تغذیه در ایران و همکاری نزدیک دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و یونیسف تقدیر کرد.

به گزارش جماران؛ نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در نشست مشورتی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با نمایندگان خود و سازمان جهانی بهداشت، از اقدامات و دستاوردهای برنامه های تغذیه در ایران قدردانی کرد.

«ویلما تایلر» مشاور عالی تغذیه در منطقه «منا» در سفر به ایران، در راستای اجرای برنامه های مشترک دوسالانه دفتر بهبود تغذیه جامعه با یونیسف، برای ارائه حمایت های فنی در خصوص تغذیه در ایران، در دو نشست تخصصی در این زمینه شرکت کرد. 

اولین نشست آشنایی با برنامه ها و ارائه خدمات بهداشتی، تغذیه ای با حضور علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، ویل پارکس، ویلما تایلر و زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه برگزار شد. 

رییسی در این نشست ضمن اشاره به ارتباط حدود 70 درصد بیماری های غیرواگیر با تغذیه، جذب کارشناسان تغذیه در سیستم ارائه خدمات بهداشتی درمانی ایران را نقطه قوت دانست.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تشکر از همکاری های یونیسف در اجرای برنامه های بهبود تغذیه، خواستار اجرای سایر برنامه ها از قبیل غنی سازی آرد با ویتامین دی، کنترل و پیشگیری از سوءتغذیه، اضافه وزن و چاقی و نیز حمایت های فنی این سازمان شد.

وی همچنین از نمایندگان یونیسف خواست پس از بازدید از برنامه طرح تحول سلامت و سیستم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ایران، نظرات فنی و تکنیکی خود برای بهره گیری از ظرفیت های کارشناسان تغذیه در این برنامه را ارائه دهند.

عبداللهی و کارشناسان دفتر بهبود تغذیه نیز در نشست دوم، ضمن معرفی سیستم بهداشتی و ارائه برنامه های دفتر بهبود تغذیه جامعه، گزارش بررسی های ملی از قبیل سوءتغذیه پروتئین، انرژی، ریزمغذی ها، بررسی آگاهی و عملکرد و نگرش تغذیه جامعه را بیان کردند. 

در ادامه این نشست، گزارش بررسی تن سنجی در کودکان زیر پنج سال که با همکاری یونیسف، انستیتو تحقیقات تغذیه، صنایع غذایی کشور و دفتر بهبود تغذیه در حال انجام است، ارائه و در مورد مداخلات مرتبط با وضعیت هر استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

ویل پارکس نماینده یونیسف در ایران نیز، از دستاوردهای برنامه های تغذیه در ایران و همکاری نزدیک دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و یونیسف تقدیر کرد. 

کاهش 50 درصدی کم خونی و کمبود آهن در کشور، کاهش قابل ملاحظه سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال که حاصل اقدامات مداخله ای تغذیه در کشور است، مورد توجه یونیسف است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.